Wijnen bij wildgerechten
De druiven van de Julienas Fut de Chene worden met de hand geplukt. De druiven worden gekneusd en vervolgens met stok en al ingeweekt. Dit geeft toch wat structuur aan de vooral fruitige beaujolais.
Prachtige fruittonen van zwart fruit in geur en smaak, gebalanceerd met specerijen en vanille. Een magnifieke afdronk completeert het geheel.
Deze Ciu Ciu Gotico Rosso Piceno Superiore is diep robijnrode van kleur met paarse tinten, is goed om gedronken te worden na het derde jaar van veroudering.
Deze Sebastian Erbeldinger spatburgunder is een soepel en zachte pinot noir. Delicaat aroma van hout zoals vanille en specerijen als zoethout. Een complexe wijn in de neus en in de smaak. Fruit van zwarte kersen.
Deze Luzon Por Ti Monastrell Cabernet Sauvignon is diepdonker rood. In de neus veel rijp fruit, rode bessen en specerijen. In de mond cacao. toasty eiken, gestructureerd met rijpe, zoete tannines. Vol en elegant.
Klassieke Serre dei Roveri Barolo Riserva met een mooi ontwikkelde baksteenrode kleur. Gracieuze wijn met een bouquet van rood kersenfruit, viooltjes en specerijen. In de mond rijk, vol en met krachtige, zijdezachte tannines.