Portugal
Deze Portugese cuvée presenteert in het glas heerlijk expressieve tonen van zwarte kersen, pruimen, pruimen en morellen.
Een middeldonkere wijn, bruin met gouden accenten. Zeer geurig met aroma's van hout, kruiden en karamel. Volle body en rijk aan het gehemelte, met noten en een harmonieus einde van de mond
Deze Conde de vimioso superiore is granaatrood van kleur. Neus toont aroma's van rood fruit en jam. Zachte tannines geven het een zeer uitgebalanceerde structuur en eindigen met tonen van rijp fruit.
Vinha do Torrão Reserva is gemaakt van verschillende druiven, waaronder Alicante Bouschet, Cabernet Sauvignon en Syrah en heeft 12 maanden op eikenhouten vaten gerijpt.
Deze heerlijke Quinta Santa Eufemia white port is een verfrissend, maar intense witte Port met duidelijke tonen van citrusfruit, lychee en groene asperges in de neus.
Deze Tawny Port is goudbruin van kleur, Complex en breed van geur en smaak met vanille, zoet rijp fruit zoals rode bessen en pruimen. Deze Port verkopen wij ook onder het label Santa Eufemia.
Deze rosé Port, afkomstig van het familiebedrijf Quinta Santa Eufemia, heeft in de geur en smaak zoet fruit als aardbei en frambozen. Deze Port is lekker zoet, fris, vrij vol en sappig van smaak.
Deze port biedt verleidelijke aroma’s en smaken van rood fruit, jam, aardbei met een duidelijk kenmerk van de Touriga Nacional druif.
Vale D. Maria Douro Superior branco heeft een heldere en heldere citruskleur. In de neus is het een intense en complexe wijn, met aroma's van citrusvruchten en wit fruit. In de mond romig en evenwichtig met goed geïntegreerde zuren. Lange afdronk.
Een zeer elegante en zeer frisse wijn, violet, donkerrood en paars. Hoge concentratie aan rijpe aroma’s van donkerrood fruit, zwarte kersen en pruimen. Geweldige balans en zuurgraad, intens en fluwelig.
Wauw wat een prachtige Dao wijn gemaakt van de Touriga Nacional en Alfrocheiro druiven. Prachtig in balans
Deze heerlijke wijn uit de DAO is op hout opgevoed en geeft wat geroosterde en zoete tonen, waardoor de wijn meer volume en gastronomisch potentieel krijgt, zonder zijn levendigheid te verliezen.