Rode wijnen
Fairview Bloemcool Jakkals heeft een donkere Bourgogne kleur in het glas met in de neus aantrekkelijke tonen van rijpe zwarte bessen, hints van olijfolie en hartig vlees.
Fairview Bloemcool Berg en Dal Grenache Noir is licht van kleur in het glas met in de neus laagjes van cranberry's, kersen en kruiden
De Fairview Bloemcool Liefling Merlot heeft een malolactische vergisting ondergaan en 13 maanden gerijpt in Frans eikenvaten. Aroma's van melkcacaopoeder, bramen en sandelhout.
Deze Fairview Bloemcool Drie Papen is dieprood in het glas. Moerbeien, zwarte bes, kaneel en een vleugje vanille in de neus.
Een donker kleurende Pinotage met aroma's van zoetzure kersen, fynbos en pruimen. Verleidelijke smaken van rijpe granaatappel, zwarte bes en donkere chocolade in de mond. Zoete tannines en een hartige, vlezige afdronk versterken de wijn verder.
Wat een top wijn deze dieprode Amarone van wijnhuis Zenato. Warm en rijke wijn met tonen van chocolade en kersen. 30 maanden houtrijping op eikenhouten vaten en daarna nog 12 maanden op fles.
Een rijke en flamboyante mix van Shiraz, Mourvedre en Viognier. Aroma's van zoete lavendel en witte peper. Een zachte mondvullende wijn met tonen van zoet donker fruit, kruidnagel en kaneel. Hartig en kruidig.
Een fluweelzachte weelderige wijn gemaakt met de Pinotage van de Kaap, vermengd met nobele druivensoorten, waaronder de Shiraz. Rijke, intrigerende, meerlagige aroma's en smaken die doen denken aan Zwarte Woudcake.
Deze Saglietti Barolo Cerequio is gewoonweg niet normaal..! Wat een prachtglas en super op dronk al. Fijn ontwikkeld met smaken van pruimen, rozijnen, tabak en leer. Krachtig, zachte tannine en droog
De Fairview Bloemcool Kaalvoet Rood is gemaakt van Grenache Noir en de Sangiovese. 8 maanden houtlagering in Franse vaten. Er worden maar 500 flessen gemaakt van deze wijn. Specerijen van verse pruimen, specerijen en vleugje fynbos.
Vol en fruitig. Expressief en intens. Gebalanceerd met frisheid en karakter van het hout en de tannines. Specerijen, bramen, pruimen, kersen en een tintje rook. Heerlijk bij lamskoteletten met rozemarijn.
Een prachtige blend met 24 maanden houtlagering. Sappige cassis en chocolade gecombineerd met zwarte bes creëren een harmonieuze symfonie in de mond. Evenwichtig verleidelijke tannines.