Collectie
Mooie volle bruinrode herfstbok (dubbelbock) met fruitige neus. Een heerlijke bok met een goede balans tussen het lichte zoetje en bittertje. De crèmekleurige schuimkraag nodigt uit voor het nemen van de eerste slok. Proost.
Dit bier is een cross-over van een Herfstbok en een Porter. De combinatie van deze twee stijlen resulteert in een bok met meer gebrandheid en chocolade-tonen. Een heerlijke combinatie met het lichte zoetje.
Crema al Pistacchio mini 40 gram om van te genieten als lepeldessert of als vulling voor snoep, cake, taarten en cupcakes. Ideaal voor een eenvoudig ontbijt, bijvoorbeeld op een koekje of als vulling voor een croissant
Castello Creamy Blue weet op een verrassende manier de smeuïgheid van een brie te combineren met de pikante, ronde bitterheid van een schimmelkaas.
De Prisca Chourica extra Piri Piri is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt en deze is iets pittiger dan de traditionele Chourica
Flinterdunne cracker met olijven. Slechts met een aantal ingrediënten worden deze geurige en smaakvolle crackers gemaakt.
Knapperige in de oven gebakken crackertjes, lekker met wat kaas of ander beleg, maar ook fijn zo te eten Bevat geen palmolie.
De Prisca Chourica traditional is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt.
Deze heerlijke chips is gemaakt van aardappelen en zwarte knoflook met azijn. Heerlijke smaak en ook nog eens verpakt in een fantastische zak.
Als je liefhebber bent van chips en van truffel dan is dit de ideale combinatie. Wat een voortreffelijke combinatie. Alles klopt aan dit product, een mooie uitstraling van zak en zeker de inhoud die dit compleet maakt.
Heerlijk knapperige chips met Foie Gras smaak! Kwaliteit, traditie, kunst en passie zijn de ingrediënten van deze aardappelchips
Een lekkere aardappelchip, gebakken in vierge olijfolie met zout uit het prachtige Sanlúcar, Andalusië.