Delicatessen
Deze 6 jaar oude balsamico komt uit het oudste balsamicohuis, Giuseppe Giusti. Zes jaar in oude eikenhouten vaten. Geschikt voor warm en koud gebruik
Westvleteren 8 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is een subtiele maar volle dubbel met aroma's van zwarte bessen, geroosterd mout en gist. Westvleteren 8 is het wat zachtere broertje van de befaamde Westvleteren 12.
Saffraan geeft kleur en aroma aan rijstgerechten, pasta, curry, paella en mosselen. Ideaal om de smaak van vissoepen te versterken.
Onze favoriete Macadamia mix is een heerlijke aanvulling bij een gezellige avond borrelen. Deze mix bevat verse macadamia-noten, amandelen, cashewnoten, hazelnoten en pecannoten en zijn gebrand in arachideolie.
De combinatie van de aangename bitter, het lichte zoetje en de toets van whisky en frans eiken (vanille) maken dit tot een complex maar gevaarlijk lekker alcoholwarmend bier. Bij het inschenken vormt zich een licht bruine schuimkraag.
Pecorino met truffel Rocca Toscana kaas Il Piacere wordt vandaag bereid volgens het oude recept van de zuivelfabriek. Pecorino wordt geproduceerd met schapenmelk van lokale boerderijen.
Deze volfruitig Framboos balsamico azijn, stemmig in het zurenspel met grote vruchtzoetheid. De topfavoriet bij (zomerse) salades.
Proef aardbeien eens op een andere manier zoals deze witte wijnazijn met aardbei. De zoete fruitsmaak past goed bij pittige slasoorten zoals rucola of bij fruitsalades.
Deze Italiaanse olijfolie met basilicum heeft de lekkere smaak van verse basilicum en is een echte allrounder in de mediterraanse keuken. Te gebruiken voor onder andere pesto, antipasti, salades en marinades.
Deze Spaghetti integrale BIO 500 gram is gemaakt van biologische volkoren griesmeel van biologische harde tarwe, water. Bewaar in een koele, droge plaats.
Deze Cascina Stella (al Finocchio) Venkel komt direct uit de Piemonte van Cascina Stella venkelworst Smeuïg van smaak, licht gepeperd. Heerlijk bij een Sangiovese of Grechetto.
Direct uit de Piemonte van Cascina Stella Truffelworst. Een worst gekruid met barbera, knoflook en witte truffelaroma’s. Uitzonderlijk heerlijk!
Deze zongedroogde tomaten van Belazu (Sun Dried tomato) is gemaakt met vegetarische kaas, olijfolie, kruiden en knoflook vermengd tot een rijke en veelzijdige pesto.
Deze heerlijke Streeck ambachtelijk knoflook kruiden 100 gram is, om je vingers bij af te likken! Knoflook kruiden is ook wel een allemansvriendje onder de kruiden Deze gaat perfect samen met vlees, groente of pasta.
Portugese likeur gemaakt van Amandelen. Mooi zacht zoetje en doet je denken aan Amaretto, maar dit is nog eleganter van smaak.
Een met uiterste zorg samengestelde Portugese olijfolie van klasse! Met een heldergroene tint. Complex van geur: intens fruitig, vers gemaaid gras, groen blad, citrus, groene bananenschil en verse kruiden.
Karakteristieke Portugese olijfolie, gemaakt van één olijf: Galega. Je ruikt direct vers fruit: citrus, appel en ook wat basilicum. De olie heeft een zacht en zoet mondgevoel (niet zo pittig), met smaken van vooral appel.
Terugblik Beverwijk is een blik met een kruidenbitter. Er staat een prachtige oude foto op van de Breestraat in Beverwijk. Deze kruidenbitter heeft een alcohol percentage van slechts 14,9 %
Deze bijzondere azijn is gemaakt van zoetere, zongedroogde druiven. Het wordt gekenmerkt door aroma's van pruimen en rood fruit met tonen van honing en vanille.
Deze witte balsamicoazijn van Giuseppe Giustie is gemaakt van druivenmostconcentraat en witte wijnazijn. Door de zachte persing van de Trebbiano-druif komen zoete sappen vrij een heerlijke combinatie voor over de salade. In prachtige geschenkverpakking
Laurierblaadjes om soepen, stoofschotels en sauzen op smaak te brengen. De sleutel tot het succesvol gebruiken van laurierblaadjes in de keuken is om ze te beschouwen als een specerij in plaats van een kruid.
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Hazelnoot & chocoladecreme en topping van poedersuiker
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.
Deze Le Tamerici Mostarda di Mele Cotogne (Kweepeer) heeft een intense smaak en is uitstekend te serveren bij oude harden kazen zoals Grana Padano en bij parma ham
Deze Valnerina Crema di Tartufo Estivo 70% 60g Creme van 70% gemalen zomertruffel is een sensatie door je pasta. Wauw wat een explosie
De zachte Cascina Stella Barolo, vermengd met fijne Barolo-wijn en verse knoflook, afgewerkt met een zorgvuldige en zorgvuldige veroudering, keert terug naar de mond een Salame al Barolo met een intens aroma en een unieke en aanhoudende smaak.
Bij het inschenken vormt zich een stevige crème-kleurige schuimkraag. Dit lichtvoetige bier heeft een wat zoete en licht bittere afdronk die gevolgd wordt door een aangename chocolade smaak. De smaak van rookmout is op subtiele wijze in dit bier verwerkt.
Hopsoorten uit de Elzas en de subtiele toets van de kruiden maken van deze Sterke Saison een stevige jongen. Fris en fruitig in de smaak welke zich ontwikkelt naar een mooie droge nasmaak met een duidelijk bittertje.
Deze Spaanse olijfolie met Toscaanse kruiden is heerlijk om bijvoorbeeld als brooddipper te gebruiken of over salades.
Deze Spaanse olijfolie (Extra virgin) komt uit La Rioja, Spanje. De olijven worden aan het begin van het seizoen geplukt zo rond half november waardoor de smaak van de olijfolie fruitig, aromatisch en intens is.
Deze Cascina Stella (Cinghiale) Wild Zwijn worst komt uit Piemonte van, bereid met het vlees van wildzwijn. Iets sterker van smaak dan gewoon varken, licht gepeperd. Heerlijk bij een Sangiovese of Grechetto.
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Traditioneel dun gesneden hammetje van het varken uit Portugal. Lekker samen met meloen als voorgerecht, of bij de borrel.
Onze Rode Diesel met cranberrysmaak is een heerlijke likorette in een blik van 500 ml. Heerlijke zachte smaak voor ieder moment.