Delicatessen
Deze Contadini Il alle olive Celline 250 gram is gemaakt van zwarte olijven. De kleine smakelijke vruchten zijn een delicatesse, die niet alleen nodig is voor de kostbare Apulische olie.
Deze Quadrupel heeft dan ook een volle dikke body met een neus en mond vol heerlijke aroma’s. Een echt genietbier van 10% alcohol
Dit volmoutige bier heeft een redelijk bittere afdronk die gevolgd wordt door een aangename droppige smaak. De smaak van Laurier is op subtiele wijze in dit bier verwerkt. Bij het inschenken vormt zich een stevige lichtbruine schuimkraag.
Bij het inschenken vormt zich een stevige crème-kleurige schuimkraag. Dit lichtvoetige bier heeft een wat zoete en licht bittere afdronk die gevolgd wordt door een aangename chocolade smaak. De smaak van rookmout is op subtiele wijze in dit bier verwerkt.
Dit bier is een heerlijke Franse fruitige verrassing, met een aangename body. Op eigenwijze manier gehopt met verfijnde hoppen uit de Elzas is dit een fris bier, met een verrassend lange afdronk.
Deze op eigen wijze gehopte Weizenbock is iets hoppiger dan gewoonlijk. De mooie kleur, de fraaie schuimkraag en het aangename alcoholpercentage maken dit tot een fris bier dat goed doordrinkbaar is.
Dit licht getinte bier leent zich prima voor een zomers terrasje. De frisse smaak en het lage alcoholpercentage maken dit een heerlijke dorstlesser.
Hopsoorten uit de Elzas en de subtiele toets van de kruiden maken van deze Sterke Saison een stevige jongen. Fris en fruitig in de smaak welke zich ontwikkelt naar een mooie droge nasmaak met een duidelijk bittertje.
Mooie volle bruinrode herfstbok (dubbelbock) met fruitige neus. Een heerlijke bok met een goede balans tussen het lichte zoetje en bittertje. De crèmekleurige schuimkraag nodigt uit voor het nemen van de eerste slok. Proost.
Dit bier is een cross-over van een Herfstbok en een Porter. De combinatie van deze twee stijlen resulteert in een bok met meer gebrandheid en chocolade-tonen. Een heerlijke combinatie met het lichte zoetje.
Crema al Pistacchio mini 40 gram om van te genieten als lepeldessert of als vulling voor snoep, cake, taarten en cupcakes. Ideaal voor een eenvoudig ontbijt, bijvoorbeeld op een koekje of als vulling voor een croissant
Castello Creamy Blue weet op een verrassende manier de smeuïgheid van een brie te combineren met de pikante, ronde bitterheid van een schimmelkaas.