Delicatessen
Deze Tomarchio organic Limonata wordt alleen in deze regio verbouwd, met de hand geoogst en gekenmerkt door een sap dat rijk is aan vitamine C en citroenzuur.
Voor onze BIO Mandarijn hebben we gekozen voor het sap van de "Late Mandarijn van Ciaculli", die zijn naam dankt aan het dorp waar het werd ontdekt en aan de rijpingstijd, later dan de meer gebruikelijke variëteiten.
Geboren uit de infusie van de beste biologische Ceylon zwarte theebladeren en Siciliaans fruit dat meer dan enig ander alle geur en magie van de Siciliaanse zomer, perzik en meloen bevat.
Deze ambachtelijk Torrone Amaretto nougat met Amaretti koekjes is heerlijk voor bij de koffie of als desserts
Deze ambachtelijk Torrone Cioccolato nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met chocolade smaak
Deze ambachtelijk Torrone Gianduia nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met hazelnoot en chocolade
Deze ambachtelijk Torrone Limoncello nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Limoncello smaak
Deze ambachtelijk Torrone Normandia nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met gezouten boterkaramel
Deze ambachtelijk Torrone Amaretto nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Amarettosmaak
Deze ambachtelijk Torrone Pistacchio nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met pistache smaak
Deze ambachtelijk Torrone Tiramisu nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Tiramisu smaak
Als je voortaan een schaaltje Tremocos lupineboontjes naast je glas bier ziet verschijnen, dan weet je: dat zijn ‘tremoços‘ (lupineboontjes). Heerlijk voor bij een ijskoud Superbock biertje of een overheerlijke Sagres mini.
Deze Valnerina Crema di Tartufo Estivo 70% 60g Creme van 70% gemalen zomertruffel is een sensatie door je pasta. Wauw wat een explosie
Deze Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus gemaakt met olijfolie en zwarte zomertruffel gaat uitstekend op croutons, tartines, pasta en vlees- of visschotel
Pesto met Genovese basilicum, Reggiano 24 maanden en pijnboompitten
Westvleteren 12 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is vaak bekroond als het beste bier ter wereld! Deze bieren kon je eerst ook niet zomaar krijgen, daarvoor moest je naar de abdij zelf om het op te halen.
Westvleteren 6 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is een romig blond bier met een amber kleur en bijpassende smaak. Het is een mooi mondvullend en stevig bier en ideaal als dorstlesser
Westvleteren 8 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is een subtiele maar volle dubbel met aroma's van zwarte bessen, geroosterd mout en gist. Westvleteren 8 is het wat zachtere broertje van de befaamde Westvleteren 12.
Onze wilde mannenmix voor stoere mannen die van een pittige bite houden, deze mix bevat cashewnoten, amandelen, macadamia's, pinda's. Het pikante van de wasabi maakt deze mix zo speciaal!
Proef aardbeien eens op een andere manier zoals deze witte wijnazijn met aardbei. De zoete fruitsmaak past goed bij pittige slasoorten zoals rucola of bij fruitsalades.