Delicatessen
Wanneer u graag lekkere, authentieke chips eet, is Hoeksche Chips een echte aanrader. Zij maken chips van duurzaam geteelde aardappelen van eigen bodem. Van deze aardappelen wordt chips gemaakt, die wij bakken in 100% natuurlijke zonnebloemolie.
Pecorino met truffel Rocca Toscana kaas Il Piacere wordt vandaag bereid volgens het oude recept van de zuivelfabriek. Pecorino wordt geproduceerd met schapenmelk van lokale boerderijen.
Piri piri-saus is een complexe en veelzijdige specerij die tegelijkertijd zuur, zoet, zout en pittig is. Met andere woorden, het zal je smaakpapillen meenemen op reis.
Bakken in deze Italiaanse knoflookolie is hetzelfde als rijden in een mooie auto. Wauw wat een heerlijke knoflookbakolie is dit. Met deze olie maak je elk gerecht lekker
Deze Italiaanse olijfolie met basilicum heeft de lekkere smaak van verse basilicum en is een echte allrounder in de mediterraanse keuken. Te gebruiken voor onder andere pesto, antipasti, salades en marinades.
Ieder gerecht wordt mooier met deze Italiaanse truffel bakolie. Wij hebben er niet meer aan toe te voegen......probeer het en laat je meeslepen richting Italië
Deze Jan Bax karaf boer'n pindamix 150 gram is een leuk cadeau Coronaproef, omdat ze in een glazen schenkvaasje zitten. Lekker gezouten pinda's
Deze Jan Bax karaf herbes du provence 120 gram is een leuk cadeau Coronaproef, omdat ze in een glazen schenkvaasje zitten. Lekker gezouten en gekruide pinda's
Kruipolie met honingdropsmaak. Het lijkt wel hoestdrank, wat lekker zeg. Volle stroperige smaak met na iedere slok, de smaak van doe mij nog maar een slok kruipolie :)
Kruipolie met honingdropsmaak in mooie geschenkverpakking met twee kleine shot glaasjes. Een prachtig cadeau om weg te geven of om jezelf uiteraard cadeau te doen
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.
Deze Le Tamerici Mostarda di Anguria Bianca (watermeloen) heeft een krachtige smaak en doet het erg goed bij harde oude kazen
Deze Le Tamerici Mostarda di Fichi (Vijg) is gemaakt van zwarte Turkse vijgen. Intens krachtige en rijke smaak.
Deze Le Tamerici Mostarda di Mele Cotogne (Kweepeer) heeft een intense smaak en is uitstekend te serveren bij oude harden kazen zoals Grana Padano en bij parma ham
Deze Le Tamerici Mostarda di Melone (Meloen) heeft bijzondere kenmerken van fruit, zoetheid en zacht vruchtvlees.
Wauw wat een smaaksensatie is deze Le Tamerici Mostarda di Pere (Peer). Kleine schijfjes peer die heerlijk zijn op een stukje kaas.
Deze Le Tamerici Mostarda di Prugne Cotogne (Pruim) is ideaal bij zachte kazen of bij gebraden varkensvlees en eend.
De Licor Beirao 0,7 liter nationale likeur van Portugal. Licor Beirao wordt geproduceerd op basis van aromatische planten, zaden en kruiden. Deze ingrediënten komen uit verschillende delen van de wereld.
Deze met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur Limontoni is ambachtelijk bereid met speciaal geselecteerde Amalfi citroenen. Hangeschild en breid volgens Toni’s traditionele familierecept.
Onze favoriete Macadamia mix is een heerlijke aanvulling bij een gezellige avond borrelen. Deze mix bevat verse macadamia-noten, amandelen, cashewnoten, hazelnoten en pecannoten en zijn gebrand in arachideolie.
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Deze Amaretti Croccanti zijn Italiaanse amandelkoekjes. De Italiaanse amandelen worden met opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes gebakken zodat ze krokant uit de oven komen. Heerlijk als traktatie bij een cappuccino of dessert.
Deze Amaretti Morbidi zijn zachte amandelkoekjes, de Italiaanse versie van onze bitterkoekjes. Morbidi staat voor “zacht”. De Italiaanse amandelen worden met meel, opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes gebakken zodat ze krokant uit de oven komen.