Delicatessen
De Filetes de Sardinha zijn de klassieke sardines geserveerd in smaakvolle natuurlijke olijfolie, een fijne versie van de populaire vis, doordat de sardines ontgraat zijn hoef je ze alleen op je brood te leggen.
De Formaggio Langherino is een kleine kaas met een witte en zachte korst. Zacht en delicaat met de geur van warme melk en vers kreupelhout. Rijping wordt het romig en smakelijk.
Deze volfruitig Framboos balsamico azijn, stemmig in het zurenspel met grote vruchtzoetheid. De topfavoriet bij (zomerse) salades.
Een overheerlijke kaasplank van drie mooie stukken Franse kazen. Heerlijk om zo te eten maar ook met een mooie fles wijn erbij
Super zachte Spaanse fuet met chorizo. Deze fuet is met chorizosmaak en zijde zacht.
Super zachte Spaanse fuet met knoflook. Deze fuet is in knoflook gerold en zijde zacht van smaak
Spaanse Fuet neutraal is een normale fuet zonder poespas. Heerlijk zijdezacht van smaak
Onze huisgerookte verse amandelen zijn niet weg te denken aan de borreltafel. Deze amandelen zijn gebrand in arachideolie
Deze bijzondere azijn is gemaakt van zoetere, zongedroogde druiven. Het wordt gekenmerkt door aroma's van pruimen en rood fruit met tonen van honing en vanille.
De 15 jaar oude Giuseppe Giusti Balsamico Azijn rijpt al jaren in kleine houten vaten uit de 19e eeuw, waardoor de azijn rijk is aan houtachtige aroma's. Fantastisch over rood vleesgerechten
Deze 20 jaar oude Balsamico I.G.P. wordt gekenmerkt door zijn rijke boeket aan aroma's. Je herkent de aroma's van pruimen, kersen en warme kruiden. De "Banda Rossa" rijpt in een serie antieke vaten uit de 18e eeuw.
Deze 6 jaar oude balsamico komt uit het oudste balsamicohuis, Giuseppe Giusti. Zes jaar in oude eikenhouten vaten. Geschikt voor warm en koud gebruik
De klassieker van de familie Giusti, "Il Classico", is een zeer veelzijdige balsamicoazijn en kan zowel warm als koud worden gebruikt. Fantastisch over salades of mooi stuk vlees
Deze witte balsamicoazijn van Giuseppe Giustie is gemaakt van druivenmostconcentraat en witte wijnazijn. Door de zachte persing van de Trebbiano-druif komen zoete sappen vrij een heerlijke combinatie voor over de salade. In prachtige geschenkverpakking
Knapperige in de oven gebakken crackertjes, lekker met wat kaas of ander beleg, maar ook fijn zo te eten Bevat geen palmolie.
Flinterdunne cracker met olijven. Slechts met een aantal ingrediënten worden deze geurige en smaakvolle crackers gemaakt.
Granoro Linguine staat voor lekker, gezond en authentiek. Gemaakt van 100% topkwaliteit Italiaanse ingredienten en traditioneel verwerkt.
Granoro Messe penne Rigate verwijst in het Italiaans naar de ganzenveer die vroeger werd gebruikt om te schrijven en die schuin werd afgesneden om een fijne punt te verkrijgen. Mooie slanke vorm en een heerlijke BIO pasta voor jouw Italiaanse pasta
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.