Delicatessen
Wie Beverwijk kent, kent natuurlijk ook de Wijkertoren. Deze prachtfles heeft een romige smaak van roomboterbabbelaars. De boterbabbelaar geeft de likeur een unieke smaak en aroma.
Portugese likeur gemaakt van Amandelen. Mooi zacht zoetje en doet je denken aan Amaretto, maar dit is nog eleganter van smaak.
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Cappuccinocreme en topping van poedersuiker
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een citroencreme en topping van poedersuiker
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Hazelnoot & chocoladecreme en topping van poedersuiker
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Pistachecreme en topping van poedersuiker
Met als basis een nog relatief onbekende hopsoort zal ieder jaar een nieuw bier ontwikkeld worden. De HippeHop zal dan ook niet stijlvast zijn. Dat resulteert dit jaar in een Black IPA die gebrouwen is met de Mistral hop uit de Elzas.
Mooie volle bruinrode herfstbok (dubbelbock) met fruitige neus. Een heerlijke bok met een goede balans tussen het lichte zoetje en bittertje. De crèmekleurige schuimkraag nodigt uit voor het nemen van de eerste slok. Proost.
Deze op eigen wijze gehopte Weizenbock is iets hoppiger dan gewoonlijk. De mooie kleur, de fraaie schuimkraag en het aangename alcoholpercentage maken dit tot een fris bier dat goed doordrinkbaar is.
Dit bier is een cross-over van een Herfstbok en een Porter. De combinatie van deze twee stijlen resulteert in een bok met meer gebrandheid en chocolade-tonen. Een heerlijke combinatie met het lichte zoetje.
Dit bier is een heerlijke Franse fruitige verrassing, met een aangename body. Op eigenwijze manier gehopt met verfijnde hoppen uit de Elzas is dit een fris bier, met een verrassend lange afdronk.
Een mooie frisse Session IPA. Ondanks het lage alcoholpercentage heeft deze toch een mooie body door het gebruik van 75% regionaal geteelde en vermoute gerst. Bij het inschenken vormt zich een stevige helder witte schuimkraag.
Dit volmoutige bier heeft een redelijk bittere afdronk die gevolgd wordt door een aangename droppige smaak. De smaak van Laurier is op subtiele wijze in dit bier verwerkt. Bij het inschenken vormt zich een stevige lichtbruine schuimkraag.
Deze Quadrupel heeft dan ook een volle dikke body met een neus en mond vol heerlijke aroma’s. Een echt genietbier van 10% alcohol
De combinatie van de aangename bitter, het lichte zoetje en de toets van whisky en frans eiken (vanille) maken dit tot een complex maar gevaarlijk lekker alcoholwarmend bier. Bij het inschenken vormt zich een licht bruine schuimkraag.
Bij het inschenken vormt zich een stevige crème-kleurige schuimkraag. Dit lichtvoetige bier heeft een wat zoete en licht bittere afdronk die gevolgd wordt door een aangename chocolade smaak. De smaak van rookmout is op subtiele wijze in dit bier verwerkt.
Dit licht getinte bier leent zich prima voor een zomers terrasje. De frisse smaak en het lage alcoholpercentage maken dit een heerlijke dorstlesser.
Hopsoorten uit de Elzas en de subtiele toets van de kruiden maken van deze Sterke Saison een stevige jongen. Fris en fruitig in de smaak welke zich ontwikkelt naar een mooie droge nasmaak met een duidelijk bittertje.
Jubileumbier (Weizen Chocolate Doppelbock). Dit bier is een stevige Weizen Doppelbock waarbij tijdens het brouwen substantieel meer chocolademout is gebruikt.
Bij het inschenken vormt zich een mooie romige licht beige/bruine schuimkraag.
Gegrilde en zongedroogde paprika's, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, kappertjes en citroensap worden gecombineerd om een rustieke textuur te geven die net zo perfect is voor een Frans stokbrood als voor het lepelen op kip en grillen.
Deze klassieke pesto met basilicum van Belazu is gemaakt met pijnboompitten erin. Een traditioneel Italiaans pesto-recept gemaakt met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten en basilicum uit Veneto, een klassieke pesto.
Deze klassieke Belazu zongedroogde tomaten pesto vermengd met zoete eiken gerookte paprika. Een klassieke mediterrane zon en half gedroogde tomaten pesto vermengd met zoete eiken gerookte paprika om een pikante smaak te produceren.
Onze Rose Harissa heeft een langzaam brandende chili-hitte, uitgebalanceerd met zoete rokerigheid die elk gerecht een echte diepte van smaak geeft.
Onze Belazu Rose Harissa pesto geeft echte diepte van smaak aan elk gerecht. De naam Harissa komt van het Arabische harasa, wat 'verpletteren' of 'in stukken breken' betekent.
Deze zongedroogde tomaten van Belazu (Sun Dried tomato) is gemaakt met vegetarische kaas, olijfolie, kruiden en knoflook vermengd tot een rijke en veelzijdige pesto.
Deze Belazu (Artisjok met truffel) is een blend van zwarte truffels uit Piemonte, artisjokken uit Puglia. Artisjokken en Parmigiano Reggiano worden subtiel vermengd met Italiaanse zomertruffels en zwarte peper voor een elegante pesto met een volle smaak.
Pesto van wilde paddenstoelen. Rijk en aards met truffeltonen, zes soorten wilde paddenstoelen, mascarpone en ricotta, ze geven allemaal een frisse draai aan je favoriete pastapesto.
Blik AdGreen Waldmeister likorette is voor ons een beetje jeugdsentiment, want deze Adgreen smaakt naar de bekende vroegere groene limonade.....wie kent dit niet..?
Deze remolie smeert je smaakpapillen en na iedere slok wil je nog een slok van deze remolie. Heerlijke zachte smaak van trekdrop, iets wat je vroeger kon kopen, weten jullie dit nog..?
Onze Rode Diesel met cranberrysmaak is een heerlijke likorette in een blik van 500 ml. Heerlijke zachte smaak voor ieder moment.
Castello Creamy Blue weet op een verrassende manier de smeuïgheid van een brie te combineren met de pikante, ronde bitterheid van een schimmelkaas.
De Cantares de Portugal Licor de Café is een likeur uit Portugal en heeft in de mond het gevoel alsof je 'Haagse hopjes' eet. lekker als borrelwijntje of tijdens de koffie
De Cantares de Portugal Licor de chocolate is in subtiliteit van chocolade en de delicatesse van kersen! ... Een perfecte harmonie met Portugese smaak!
Wij, Portugezen, zijn van nature onrustige mensen! Land van dappere zeilers, pioniers in het verkennen van de route van de specerijen, we hebben zo nieuwe smaken aan de wereld gegeven. Onder dit motto werden de likeuren "CANTARES DE PORTUGAL" geboren.