Delicatessen
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Pistachecreme en topping van poedersuiker
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Cappuccinocreme en topping van poedersuiker
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Hazelnoot & chocoladecreme en topping van poedersuiker
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een citroencreme en topping van poedersuiker
Pesto van wilde paddenstoelen. Rijk en aards met truffeltonen, zes soorten wilde paddenstoelen, mascarpone en ricotta, ze geven allemaal een frisse draai aan je favoriete pastapesto.
Gebruik één eetlepel piri piri kruiden op 1 kilo vlees. Ook heerlijk om er (kip)gehakt mee te kruiden, voor een pittig balletje bij de borrel.
Queijo fresco Matinal is een ochtendverse kaas, rijk aan eiwitten, heeft een frisse smaak en een zachte, smeuïge textuur.
Deze boeren biermosterd wordt op een ambachtelijke wijze bereid door Jan Bax zelf. Ze gebruiken voor de bereiding de beste kruiden en specerijen, zodat ze een product garanderen van de hoogste kwaliteit.
Tomarchio BIO The Verde is gemaakt van bronwater van de Etna, honing, munt en een infusie van groene thee.
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.
Wauw wat een smaakexplosie krijg je met deze culinaire parels van witte Balsamico. Deze culinaire parels van lichte Balsamico zijn zachte bolletjes voor op vele gerechten. Zodra de balsamico balletjes openbarsten in je mond krijg je een smaaksensatie.
Deze Le Tamerici Mostarda di Fichi (Vijg) is gemaakt van zwarte Turkse vijgen. Intens krachtige en rijke smaak.
Deze Le Tamerici Mostarda di Anguria Bianca (watermeloen) heeft een krachtige smaak en doet het erg goed bij harde oude kazen
Deze Le Tamerici Mostarda di Melone (Meloen) heeft bijzondere kenmerken van fruit, zoetheid en zacht vruchtvlees.
Deze Le Tamerici Mostarda di Prugne Cotogne (Pruim) is ideaal bij zachte kazen of bij gebraden varkensvlees en eend.
Deze Le Tamerici Mostarda di Mele Cotogne (Kweepeer) heeft een intense smaak en is uitstekend te serveren bij oude harden kazen zoals Grana Padano en bij parma ham
Tomarchio BIO is gemaakt van bronwater van de Etna, en citroenen uit Sicilië.
Zacht en evenwichtig, het is de ideale extra vierge olijfolie om de smaak en het aroma van elk type gerecht te verbeteren. Gemaakt van een mix van typische lokale cultivars die alleen van onze bomen komen.
Bereid met de infusie van de beste biologische theebladeren uit India en verrijkt door de combinatie van de meest karakteristieke Siciliaanse biologische citrussappen: de "Lemon of Syracuse BGA" en de Mandarijn van Ciaculli.
Geboren uit de infusie van de beste biologische Ceylon zwarte theebladeren en Siciliaans fruit dat meer dan enig ander alle geur en magie van de Siciliaanse zomer, perzik en meloen bevat.
De Tomarchio organic Chinotto is sprankelende biologische chinotto-drank. Geproduceerd met chinotto-extract, een bijzondere en oude citrusvrucht met een bittere en beslissende smaak. Geeft deze drank een unieke en onmiskenbare smaak.
Zoete en volle smaak, intens en fris aroma en een robijnrode kleur, een ware traktatie voor alle smaakpapillen!
Ze komt oorspronkelijk uit Ribera en is over de hele wereld bekend als "de Siciliaanse Blonde", dankzij de zeer aangename smaak en het blonde, pitloze vruchtvlees!
Deze ambachtelijk Torrone Amaretto nougat met Amaretti koekjes is heerlijk voor bij de koffie of als desserts
Onze Rose Harissa heeft een langzaam brandende chili-hitte, uitgebalanceerd met zoete rokerigheid die elk gerecht een echte diepte van smaak geeft.
Deze Valnerina Crema di Tartufo Estivo 70% 60g Creme van 70% gemalen zomertruffel is een sensatie door je pasta. Wauw wat een explosie
De zachte Cascina Stella Barolo, vermengd met fijne Barolo-wijn en verse knoflook, afgewerkt met een zorgvuldige en zorgvuldige veroudering, keert terug naar de mond een Salame al Barolo met een intens aroma en een unieke en aanhoudende smaak.
Portugese knapperige toast om te dopen in een lekkere olie of er een tapenade op te doen
Deze Contadini Il alle olive Celline 250 gram is gemaakt van zwarte olijven. De kleine smakelijke vruchten zijn een delicatesse, die niet alleen nodig is voor de kostbare Apulische olie.
Dit bier is een heerlijke Franse fruitige verrassing, met een aangename body. Op eigenwijze manier gehopt met verfijnde hoppen uit de Elzas is dit een fris bier, met een verrassend lange afdronk.
Deze Quinta Santa Eufemia biologische olijfolie is een fantastische olie voor over je salade, vlees of om gewoon lekker je broodje in te dopen. (NIET OM IN TE BAKKEN)
Deze heerlijke olijfolie (Extra Virgem) in cadeauverpakking ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens erg lekker. Lekker je broodje erin dopen of om in te bakken.
Deze Cantuccini Cioccolato 200 gram is het Toscaanse koekje met amandelen is heerlijk om te dopen in je koffie of likeur, maar gewoon zo opsnoepen is uiteraard ook niet erg.
Deze Cantuccini Toscani IGP 200 gram is het Toscaanse koekje met amandelen is heerlijk om te dopen in je koffie of likeur, maar gewoon zo opsnoepen is uiteraard ook niet erg.