Delicatessen
Deze Contadini Il alle olive Celline 250 gram is gemaakt van zwarte olijven. De kleine smakelijke vruchten zijn een delicatesse, die niet alleen nodig is voor de kostbare Apulische olie.
Deze Contadini La gialla gele tomatensaus 250 gram is een gele tomatensaus van handgeplukte gele tomaten. Heel mooi zuivere tomatensaus voor het maken van pasta
Deze Contadini La gialla gele tomatensaus 500 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei.De tomaten worden in juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.
Deze Contadini La rustica rode tomatensaus 250 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei. De tomaten worden in de maanden juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.
Deze Contadini La rustica rode tomatensaus 500 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei. De tomaten worden in de maanden juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.
Deze Contadini tomaten zongedroogd in olie 230 gram, van Contadini zijn lekkere Italiaanse toevoegingen. De tomaten komen daadwerkelijk uit Italië.
De Corona Blanca Vijgen- en Amandelcake, al meer dan dertig jaar handgemaakt met vijgen van het ras “Pajarero”, die zich onderscheiden door hun dunnere huid en bijzondere zoetheid, en de beste Spaanse amandelen.
Deze Cravanzina formaggio is een zachte ronde kaas (koe, schaap en geitenkaas) gepasturiseerd.
De fruitige smaak van de Crema azijn Williams peer, gecombineerd met milde witte wjinazijn maakt deze crema overheerlijk voor hartige of fruitige salades. Tip: combineer deze azijn eens met notenolie.
De Crema balsamico classico is een klassieke Balsamico Crema met evenwichtige zoeten en zuren. Te gebruiken voor het afronden van diverse sauzen, dressings of verschillende gerechten.
Deze zoetzure crema balsamico dadel en vijgen met dadelsiroop en vijgenextracten. Bijzonder geschikt voor het verfijnen van sauzen, saladedressings (zelfs kinderen houden zo van salade!) en nagerechten. Gebruik ook bij een kaasplankje.
Deze lichtzoete Crema di Frutta mango van mango met 40% vruchtvlees is perfect te gebruiken in een groene of pasta salade met gerookte zalm of garnalen.
Deze fruitpulpazijn Crema di frutta tomaat, met 22,5% vruchtvlees. Het is een pittige toevoeging aan dressings of sauzen, of maak er eens limonade mee! Ook heerlijk om een Bloody Mary mee op smaak te brengen.
Deze Druivenpitolie voor fijnproevers heeft een zachte, licht houtachtige smaak. Met de subtiele tonen van pitten, noten en boter heeft de olie een aardachtig karakter.
Karakteristieke Portugese olijfolie, gemaakt van één olijf: Galega. Je ruikt direct vers fruit: citrus, appel en ook wat basilicum. De olie heeft een zacht en zoet mondgevoel (niet zo pittig), met smaken van vooral appel.
Een met uiterste zorg samengestelde Portugese olijfolie van klasse! Met een heldergroene tint. Complex van geur: intens fruitig, vers gemaaid gras, groen blad, citrus, groene bananenschil en verse kruiden.
Saffraan geeft kleur en aroma aan rijstgerechten, pasta, curry, paella en mosselen. Ideaal om de smaak van vissoepen te versterken.
Kaneelpoeder meest voorkomende manier waarop kaneel wordt gebruikt is als kaneelpoeder voor het bakken van gebak, besprenkeld op koffie of thee en gewoon gemengd met honing en direct gegeten. Deze vorm wordt ook het meest gebruikt in voedingssupplementen.
Kruidnagel deze specerij past goed in stoofgerechten, wild, kruidendranken en rodekool. In de Nederlandse keuken wordt gemalen kruidnagel ook in koek gebruikt.
Laurierblaadjes om soepen, stoofschotels en sauzen op smaak te brengen. De sleutel tot het succesvol gebruiken van laurierblaadjes in de keuken is om ze te beschouwen als een specerij in plaats van een kruid.
Gebruik één eetlepel piri piri kruiden op 1 kilo vlees. Ook heerlijk om er (kip)gehakt mee te kruiden, voor een pittig balletje bij de borrel.