Delicatessen
Tomarchio BIO The Verde is gemaakt van bronwater van de Etna, honing, munt en een infusie van groene thee.
Wauw wat een smaakexplosie krijg je met deze culinaire parels van witte Balsamico. Deze culinaire parels van lichte Balsamico zijn zachte bolletjes voor op vele gerechten. Zodra de balsamico balletjes openbarsten in je mond krijg je een smaaksensatie.
De Prisca Chourica extra Piri Piri is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt en deze is iets pittiger dan de traditionele Chourica
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.
Deze Le Tamerici Mostarda di Fichi (Vijg) is gemaakt van zwarte Turkse vijgen. Intens krachtige en rijke smaak.
Pesto van wilde paddenstoelen. Rijk en aards met truffeltonen, zes soorten wilde paddenstoelen, mascarpone en ricotta, ze geven allemaal een frisse draai aan je favoriete pastapesto.
Deze Le Tamerici Mostarda di Anguria Bianca (watermeloen) heeft een krachtige smaak en doet het erg goed bij harde oude kazen
Laurierblaadjes om soepen, stoofschotels en sauzen op smaak te brengen. De sleutel tot het succesvol gebruiken van laurierblaadjes in de keuken is om ze te beschouwen als een specerij in plaats van een kruid.
Deze Le Tamerici Mostarda di Melone (Meloen) heeft bijzondere kenmerken van fruit, zoetheid en zacht vruchtvlees.
Deze Le Tamerici Mostarda di Prugne Cotogne (Pruim) is ideaal bij zachte kazen of bij gebraden varkensvlees en eend.
Saffraan geeft kleur en aroma aan rijstgerechten, pasta, curry, paella en mosselen. Ideaal om de smaak van vissoepen te versterken.
Deze Le Tamerici Mostarda di Mele Cotogne (Kweepeer) heeft een intense smaak en is uitstekend te serveren bij oude harden kazen zoals Grana Padano en bij parma ham
Kruidnagel deze specerij past goed in stoofgerechten, wild, kruidendranken en rodekool. In de Nederlandse keuken wordt gemalen kruidnagel ook in koek gebruikt.
Kaneelpoeder meest voorkomende manier waarop kaneel wordt gebruikt is als kaneelpoeder voor het bakken van gebak, besprenkeld op koffie of thee en gewoon gemengd met honing en direct gegeten. Deze vorm wordt ook het meest gebruikt in voedingssupplementen.
Gebruik één eetlepel piri piri kruiden op 1 kilo vlees. Ook heerlijk om er (kip)gehakt mee te kruiden, voor een pittig balletje bij de borrel.
Westvleteren 12 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is vaak bekroond als het beste bier ter wereld! Deze bieren kon je eerst ook niet zomaar krijgen, daarvoor moest je naar de abdij zelf om het op te halen.
Westvleteren 8 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is een subtiele maar volle dubbel met aroma's van zwarte bessen, geroosterd mout en gist. Westvleteren 8 is het wat zachtere broertje van de befaamde Westvleteren 12.
Westvleteren 6 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is een romig blond bier met een amber kleur en bijpassende smaak. Het is een mooi mondvullend en stevig bier en ideaal als dorstlesser
Deze witte balsamicoazijn van Giuseppe Giustie is gemaakt van druivenmostconcentraat en witte wijnazijn. Door de zachte persing van de Trebbiano-druif komen zoete sappen vrij een heerlijke combinatie voor over de salade. In prachtige geschenkverpakking
De klassieker van de familie Giusti, "Il Classico", is een zeer veelzijdige balsamicoazijn en kan zowel warm als koud worden gebruikt. Fantastisch over salades of mooi stuk vlees
Deze bijzondere azijn is gemaakt van zoetere, zongedroogde druiven. Het wordt gekenmerkt door aroma's van pruimen en rood fruit met tonen van honing en vanille.
De 15 jaar oude Giuseppe Giusti Balsamico Azijn rijpt al jaren in kleine houten vaten uit de 19e eeuw, waardoor de azijn rijk is aan houtachtige aroma's. Fantastisch over rood vleesgerechten