Delicatessen
Super Bock is marktleider op de Portugese markt en is het enige merk dat wel 28 gouden medailles in de internationale wedstrijd "Monde Sélection da la Qualité" heeft gewonnen.
Als je voortaan een schaaltje Tremocos lupineboontjes naast je glas bier ziet verschijnen, dan weet je: dat zijn ‘tremoços‘ (lupineboontjes). Heerlijk voor bij een ijskoud Superbock biertje of een overheerlijke Sagres mini.
Onze Rose Harissa heeft een langzaam brandende chili-hitte, uitgebalanceerd met zoete rokerigheid die elk gerecht een echte diepte van smaak geeft.
De Super Bock Stout Portugal is een aanrader voor bier liefhebbers. Dit speciale zwarte bier wordt geproduceerd uit speciale mouten, namelijk bleke mout, karamel mout en chocolade mout.
Sagres Cerveja Mini is het perfecte kleine biertje voor op een feestje. Het kleine formaat van dit Sagres Mini biertje zorgt ervoor dat zelfs de laatste slok heerlijk koud is! En zo hoort het natuurlijk met een lekker flesje Portugees bier!
Savoiardi lange vingers 200 gram lange vingers voor de bereiding van de klassieke Italiaanse Tiramisu
De Formaggio Langherino is een kleine kaas met een witte en zachte korst. Zacht en delicaat met de geur van warme melk en vers kreupelhout. Rijping wordt het romig en smakelijk.
Deze zoetzure crema balsamico dadel en vijgen met dadelsiroop en vijgenextracten. Bijzonder geschikt voor het verfijnen van sauzen, saladedressings (zelfs kinderen houden zo van salade!) en nagerechten. Gebruik ook bij een kaasplankje.
Wauw wat een smaakexplosie krijg je met deze culinaire parels van donkere Balsamico. Deze culinaire parels van donkere Balsamico zijn zachte bolletjes voor op vele gerechten. Zodra de balsamico balletjes openbarsten in je mond krijg je een smaaksensatie.
Deze Casteloes Portugese kaas is een ambachtelijk gerezen/gerijpte kaas. Zacht van structuur en goed te combineren met één van onze chutney's. Deze kaas is gemaakt van gepasteuriseerde melk, karnemelk, magere melk, stremsel, ei-lysozym en zout
Queijo fresco Matinal is een ochtendverse kaas, rijk aan eiwitten, heeft een frisse smaak en een zachte, smeuïge textuur.
Zoete en volle smaak, intens en fris aroma en een robijnrode kleur, een ware traktatie voor alle smaakpapillen!
Wauw wat een smaaksensatie is deze Le Tamerici Mostarda di Pere (Peer). Kleine schijfjes peer die heerlijk zijn op een stukje kaas.
De klassieker van de familie Giusti, "Il Classico", is een zeer veelzijdige balsamicoazijn en kan zowel warm als koud worden gebruikt. Fantastisch over salades of mooi stuk vlees
De Chourico de Carne Corrente is gemaakt van vlees- en varkensvet, gehakt en met toevoeging van wat smaakmakers zoals onder andere zout, knoflook en paprika
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Pistachecreme en topping van poedersuiker
Tomarchio BIO The Verde is gemaakt van bronwater van de Etna, honing, munt en een infusie van groene thee.
Geboren uit de infusie van de beste biologische Ceylon zwarte theebladeren en Siciliaans fruit dat meer dan enig ander alle geur en magie van de Siciliaanse zomer, perzik en meloen bevat.
De Tomarchio organic Chinotto is sprankelende biologische chinotto-drank. Geproduceerd met chinotto-extract, een bijzondere en oude citrusvrucht met een bittere en beslissende smaak. Geeft deze drank een unieke en onmiskenbare smaak.
Savoiardi lange vingers 400 gram lange vingers voor de bereiding van de klassieke Italiaanse Tiramisu
Deze met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur Limontoni is ambachtelijk bereid met speciaal geselecteerde Amalfi citroenen. Hangeschild en breid volgens Toni’s traditionele familierecept.
Heerlijk knapperige chips met Foie Gras smaak! Kwaliteit, traditie, kunst en passie zijn de ingrediënten van deze aardappelchips
De 15 jaar oude Giuseppe Giusti Balsamico Azijn rijpt al jaren in kleine houten vaten uit de 19e eeuw, waardoor de azijn rijk is aan houtachtige aroma's. Fantastisch over rood vleesgerechten
Westvleteren 12 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is vaak bekroond als het beste bier ter wereld! Deze bieren kon je eerst ook niet zomaar krijgen, daarvoor moest je naar de abdij zelf om het op te halen.
Onze wilde mannenmix voor stoere mannen die van een pittige bite houden, deze mix bevat cashewnoten, amandelen, macadamia's, pinda's. Het pikante van de wasabi maakt deze mix zo speciaal!
Deze Tomarchio organic Limonata wordt alleen in deze regio verbouwd, met de hand geoogst en gekenmerkt door een sap dat rijk is aan vitamine C en citroenzuur.
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.
Deze Spaanse olijfolie (Extra virgin) komt uit La Rioja, Spanje. De olijven worden aan het begin van het seizoen geplukt zo rond half november waardoor de smaak van de olijfolie fruitig, aromatisch en intens is.
Deze Contadini La gialla gele tomatensaus 250 gram is een gele tomatensaus van handgeplukte gele tomaten. Heel mooi zuivere tomatensaus voor het maken van pasta
Deze Royal Blue kaas is een product uit Nederland. Ambachtelijk gemaakt met een rijke smaak, pikant met een klein zoetje. Met de grote kristallen is deze krachtige kaas een must voor de echte liefhebber.
Portugese likeur gemaakt van Amandelen. Mooi zacht zoetje en doet je denken aan Amaretto, maar dit is nog eleganter van smaak.
Deze Cravanzina formaggio is een zachte ronde kaas (koe, schaap en geitenkaas) gepasturiseerd.
Deze Druivenpitolie voor fijnproevers heeft een zachte, licht houtachtige smaak. Met de subtiele tonen van pitten, noten en boter heeft de olie een aardachtig karakter.
De fruitige smaak van de Crema azijn Williams peer, gecombineerd met milde witte wjinazijn maakt deze crema overheerlijk voor hartige of fruitige salades. Tip: combineer deze azijn eens met notenolie.
Pasteis de nata of Pasteis de Belem (letterlijk: pasteitjes uit Belem/pasteitjes van room. Het zijn één van de bekendste gebakjes uit de Portugese keuken. Te verkrijgen in veel cafés en banketbakkerijen in Portugal en het oorspronkelijke recept is geheim.