Delicatessen
Wauw wat een smaaksensatie is deze Le Tamerici Mostarda di Pere (Peer). Kleine schijfjes peer die heerlijk zijn op een stukje kaas.
Deze Le Tamerici Mostarda di Melone (Meloen) heeft bijzondere kenmerken van fruit, zoetheid en zacht vruchtvlees.
Deze Le Tamerici Mostarda di Mele Cotogne (Kweepeer) heeft een intense smaak en is uitstekend te serveren bij oude harden kazen zoals Grana Padano en bij parma ham
Deze Le Tamerici Mostarda di Fichi (Vijg) is gemaakt van zwarte Turkse vijgen. Intens krachtige en rijke smaak.
Deze Le Tamerici Mostarda di Anguria Bianca (watermeloen) heeft een krachtige smaak en doet het erg goed bij harde oude kazen
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.
Kruipolie met honingdropsmaak in mooie geschenkverpakking met twee kleine shot glaasjes. Een prachtig cadeau om weg te geven of om jezelf uiteraard cadeau te doen
Kruipolie met honingdropsmaak. Het lijkt wel hoestdrank, wat lekker zeg. Volle stroperige smaak met na iedere slok, de smaak van doe mij nog maar een slok kruipolie :)
Ieder gerecht wordt mooier met deze Italiaanse truffel bakolie. Wij hebben er niet meer aan toe te voegen......probeer het en laat je meeslepen richting Italië
Deze Italiaanse olijfolie met basilicum heeft de lekkere smaak van verse basilicum en is een echte allrounder in de mediterraanse keuken. Te gebruiken voor onder andere pesto, antipasti, salades en marinades.
Bakken in deze Italiaanse knoflookolie is hetzelfde als rijden in een mooie auto. Wauw wat een heerlijke knoflookbakolie is dit. Met deze olie maak je elk gerecht lekker
Piri piri-saus is een complexe en veelzijdige specerij die tegelijkertijd zuur, zoet, zout en pittig is. Met andere woorden, het zal je smaakpapillen meenemen op reis.
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.
Granoro Messe penne Rigate verwijst in het Italiaans naar de ganzenveer die vroeger werd gebruikt om te schrijven en die schuin werd afgesneden om een fijne punt te verkrijgen. Mooie slanke vorm en een heerlijke BIO pasta voor jouw Italiaanse pasta
Granoro Linguine staat voor lekker, gezond en authentiek. Gemaakt van 100% topkwaliteit Italiaanse ingredienten en traditioneel verwerkt.
Flinterdunne cracker met olijven. Slechts met een aantal ingrediënten worden deze geurige en smaakvolle crackers gemaakt.
Knapperige in de oven gebakken crackertjes, lekker met wat kaas of ander beleg, maar ook fijn zo te eten Bevat geen palmolie.
Deze witte balsamicoazijn van Giuseppe Giustie is gemaakt van druivenmostconcentraat en witte wijnazijn. Door de zachte persing van de Trebbiano-druif komen zoete sappen vrij een heerlijke combinatie voor over de salade. In prachtige geschenkverpakking
De klassieker van de familie Giusti, "Il Classico", is een zeer veelzijdige balsamicoazijn en kan zowel warm als koud worden gebruikt. Fantastisch over salades of mooi stuk vlees
Deze 6 jaar oude balsamico komt uit het oudste balsamicohuis, Giuseppe Giusti. Zes jaar in oude eikenhouten vaten. Geschikt voor warm en koud gebruik
Deze 20 jaar oude Balsamico I.G.P. wordt gekenmerkt door zijn rijke boeket aan aroma's. Je herkent de aroma's van pruimen, kersen en warme kruiden. De "Banda Rossa" rijpt in een serie antieke vaten uit de 18e eeuw.
De 15 jaar oude Giuseppe Giusti Balsamico Azijn rijpt al jaren in kleine houten vaten uit de 19e eeuw, waardoor de azijn rijk is aan houtachtige aroma's. Fantastisch over rood vleesgerechten
Deze bijzondere azijn is gemaakt van zoetere, zongedroogde druiven. Het wordt gekenmerkt door aroma's van pruimen en rood fruit met tonen van honing en vanille.
Een overheerlijke kaasplank van drie mooie stukken Franse kazen. Heerlijk om zo te eten maar ook met een mooie fles wijn erbij
Deze volfruitig Framboos balsamico azijn, stemmig in het zurenspel met grote vruchtzoetheid. De topfavoriet bij (zomerse) salades.
De Formaggio Langherino is een kleine kaas met een witte en zachte korst. Zacht en delicaat met de geur van warme melk en vers kreupelhout. Rijping wordt het romig en smakelijk.
De Filetes de Sardinha zijn de klassieke sardines geserveerd in smaakvolle natuurlijke olijfolie, een fijne versie van de populaire vis, doordat de sardines ontgraat zijn hoef je ze alleen op je brood te leggen.
Gebruik één eetlepel piri piri kruiden op 1 kilo vlees. Ook heerlijk om er (kip)gehakt mee te kruiden, voor een pittig balletje bij de borrel.
Laurierblaadjes om soepen, stoofschotels en sauzen op smaak te brengen. De sleutel tot het succesvol gebruiken van laurierblaadjes in de keuken is om ze te beschouwen als een specerij in plaats van een kruid.
Kruidnagel deze specerij past goed in stoofgerechten, wild, kruidendranken en rodekool. In de Nederlandse keuken wordt gemalen kruidnagel ook in koek gebruikt.