Wijnen
Een frisse style wijn die door de houtlagering aroma's en smaken van vanille en boter meekrijgt. Complex met primair fruit en frisse zuren. Een Top cuvee van Sebastian Erbeldinger.
Deze Monchiero Carbone roero riserva printi is geen normale Nebbiolo maar een SUPER Nebbiolo. Wauw wat een waanzinnige Nebbiolo is dit zeg. Meerdere lagen en meerdere smaken en dit veranderd per minuut lijkt wel.
Deze Fairview Bloemcool Drie Papen is dieprood in het glas. Moerbeien, zwarte bes, kaneel en een vleugje vanille in de neus.
Deze Rainbow's End Cabernet Franc Limited Release heeft een dieprode kleur een neus van zoethout en kersen en een pallet van rijp rood fruit en een hint van kruiden.
Intrigerende aroma's van rijpe zwarte bessen, leer en tabak worden gevolgd door hints van cederhout, moerbeien en het kenmerkende cassiskarakter. Een serieuze, strak verpakte wijn met een lange afdronk.
Een rijke en flamboyante mix van Shiraz, Mourvedre en Viognier. Aroma's van zoete lavendel en witte peper. Een zachte mondvullende wijn met tonen van zoet donker fruit, kruidnagel en kaneel. Hartig en kruidig.
Een fluweelzachte weelderige wijn gemaakt met de Pinotage van de Kaap, vermengd met nobele druivensoorten, waaronder de Shiraz. Rijke, intrigerende, meerlagige aroma's en smaken die doen denken aan Zwarte Woudcake.
Verleidelijk en emotioneel. Deze rijke en elegante Stellenbosch Sangiovese presenteert een prikkelende neus en een complex mondgevoel. Rood van kleur, aardse aroma's van kaneel en rode kersen.
Zijdezacht en sterk tegelijk aroma’s van karamel en zoet fynbos domineren de neus. Een gemakkelijke entree leidt tot een draaikolk van smaken. Marjolein- (origanum), rozemarijn- en rode kersen-aroma's dansen op het gehemelte.
Deze wijnen van oude stokken worden biologisch bewerkt, en worden met de hand geplukt waarna deze in betonnen tanks worden gevinifieerd.
De druiven van deze fantastische Julienas worden met de hand geplukt. De druiven worden gekneusd en vervolgens met stok en al ingeweekt. Dit geeft toch wat structuur aan de vooral fruitige beaujolais. Het is een volle, complexe wijn.
Robijnrood met een hoge intensiteit. In de neus cassis, koffie, geroosterd brood, vanille en kruiden. In de mond rijp en redelijk tannineus, maar toch al jong prettig, met een goede concentratie maar geen "block buster". Uitstekende afdronk.