Biologische wijnen
Robuuste rode wijn met zachte tannines, gebalanceerd en een lange afdronk. Zuiver rood fruit met noten van cacao en specerijen in de neus.
In de mond frisheid en evenwicht, door de zuurgraad van de wijn, en, anderzijds, haar zoetheid. Minerale tonen met fruit, zoals perzik en limoen
Geroosterde noten gegeven door hout en een vleugje kruiden, het belangrijkste kenmerk van de Carmenere. Deze wijn past perfect bij pasta gerechten met pittige sauzen, rood en wit vlees en pate.
Een mooie doch betaalbare Pinot Noir uit chili. Met een koel klimaat en goed beheer van de wijngaard worden de gevaren van overrijping geweken
Zeer frisse stijl, niet overdreven aromatisch. Geuren van lychee, meloen en kruiden. Strak droog en verfrissend
Deze wijn maakt deel uit van een project waarin niet alleen de druiven biologisch worden geproduceerd maar ook alle gebruikte materialen duurzaam/gerecycled zijn. Prachtige structuur met zachte tannines
Deze wijn maakt deel uit van een project waarin niet alleen de druiven biologisch worden geproduceerd maar ook alle gebruikte materialen duurzaam/gerecycled zijn. Intense aroma's met hint van citrus en tropisch fruit
Een heerlijke 0% Sauvignon Blanc met een levendige en verfrissende smaak. Je proeft rijp zoet fruit zoals lychee, perzik en nectarine.
Heerlijke zomerwijn met in de neus Peer, meloen, limoen en subtiele tonen van wilde bloemen. Elegante wijn met verfrissende zuren. Laat de zomer maar komen
Deze rose "Cuvée Jules" van Domaine de Marotte is heel bijzonder voor dit gebied. Voornamelijk worden hier wijnen gemaakt van de Mourvedre druif. In de geur herken je aroma’s van rood fruit zoals aardbei en framboos maar ook wat vanille en laurier.
Warm en rijp, zuidelijke kruiden, chocola, zoete kersen, koffie, leer, stevig en zwoel, volle en rijpe smaak, rond en soepel, zoet fruit, met een zachte finale, een vleugje zoet door het licht indrogen van de druiven.
Onwijs goed gemaakte Verdejo met balans, intensiteit en verfijning met snoepig fruit in de neus als peer en lychee. Fijne kruiden zoals anijs en venkel, met nuances van acacia bloemen.