Collectie
De fruitige smaak van de Crema azijn Williams peer, gecombineerd met milde witte wjinazijn maakt deze crema overheerlijk voor hartige of fruitige salades. Tip: combineer deze azijn eens met notenolie.
Deze Jorche Fiano e bianco d’Alessano del Salento met typisch Fiano in de geur met een lichte bloemigheid en aroma van witte perzik. Het hout geeft hier vooral wat body en een lichte kruidigheid.
De Adega Camolas Clo branco is zeer fruitig met mooie lichte zuren. De Adega Camolas Clo branco komt uit het warme Setubal in het zuiden van Portugal, heeft veel fruit en hiermee haal je de zomer in huis.
Wauw wat een smaaksensatie is deze Le Tamerici Mostarda di Pere (Peer). Kleine schijfjes peer die heerlijk zijn op een stukje kaas.
Deze Contadini La gialla gele tomatensaus 500 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei.De tomaten worden in juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.
Typisch Sauvignon uit Nieuw Zeeland. Het begint al bij de kleur: subtiel groen. Bij ruiken is er van alles te ontdekken: karakteristieke kruisbessen, verse kruiden en meloen. De geuren stuiven het glas uit. Alle vechten ze om aandacht.
Deze Leenders Saffraan Syrah uit de kuststreek heeft een diepte en complexiteit. Twaalf maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten.
Heerlijk knapperige chips met Manchego kaas smaak! Kwaliteit, traditie, kunst en passie zijn de ingrediënten van deze aardappelchips, welke, samen met de beste natuurlijke ingrediënten worden gemaakt.
De Prisca Chourica extra Piri Piri is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt en deze is iets pittiger dan de traditionele Chourica
Gebruik één eetlepel piri piri kruiden op 1 kilo vlees. Ook heerlijk om er (kip)gehakt mee te kruiden, voor een pittig balletje bij de borrel.
Deze Touraine Chenonceaux heeft een lichtgele kleur. De delicate neus onthult fruitige tonen van gedroogde abrikoos en bloemen (acaciabloem).
Fairview Bloemcool Berg en Dal Oupa se Wingerd is licht helderrood van kleur met laagjes van cranberry, kers en fynbos. In de mond rood fruit en frisse zuren
Deze Baia dos Golfinhos is een wijn die bedoeld is voor de Horeca, feesten of partijen, omdat deze wijn heel toegangelijk is en ideaal is om te schenken per glas.
Verleidelijke verse tonen van peer, nectarine en honingmeloen, met een zachte ondertoon van citroen. Het smaakpalet is pittig en sappig met de levendige notities van steenvruchten met opdoemende frisse, energieke citrustonen.
Met een subtiel bloemig randje geeft deze rosé een fruitige neus van bramen en cassis met een vleugje zwarte bessenblad. Het mondgevoel is levendig en fris met een overvloed aan rode bessen en zwarte kersen.
Deze Rainbow's End Cabernet Franc Limited Release heeft een dieprode kleur een neus van zoethout en kersen en een pallet van rijp rood fruit en een hint van kruiden.
Dornier Moordenaarskloof Tinta Barocca is een volle en aromatische wijn met hints van framboos, moerbei en aromatische kruiden. Op het palet is de wijn geconcentreerd met rijkdom en structuur.
Deze Chardonnay van Weingut Matthias Beyer is helder geel van kleur, harmonieuze verbinding tussen fruit en vanille, sterk en dicht in de mond, rijk aan extracten, sappig en zeer delicate smaak
Een soepele droge rode wijn gemaakt van inheemse druif Kalecik Karası. Deze elegante wijn heeft verder mooie, soepele tannines, een meer dan gemiddeld mondgevoel en intens met een lange afdronk.
Deze Pinot Grigio is een volle en fruitige cépagewijn, intens en aangenaam fris. In combinatie met groentesoepen, risotto's, vis en wit vlees, brengt Casalforte Pinot Grigio zijn citrus- en balsamico-tonen naar voren en begeleidt de hele maaltijd in stijl
Deze Ciu Ciu Saggio Marche Sangiovese heeft een intens paars rode gloed. In de neus veel rood fruit van bramen en kersen. In de mond veel kersen, munt en koffiesmaak met zoete tannine. de wijngaarden liggen op 300 meter boven zeeniveau..!
Voor onze BIO Mandarijn hebben we gekozen voor het sap van de "Late Mandarijn van Ciaculli", die zijn naam dankt aan het dorp waar het werd ontdekt en aan de rijpingstijd, later dan de meer gebruikelijke variëteiten.
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.
Deze Guerrieri Colli Pesaresi Sangiovese is een mooi jonge, maar vooral volle en robijnrode wijn. Deze rode wijn kenmerkt zich door een aroma van kruiden en kersen. Deze wijn combineert uitstekend met pasta of kan perfect als borrelwijn.
Een toegankelijke wijn met lichtgele kleurtinten. Gemaakt van de klassieke Bordeaux combinatie : Sauvignon aangevuld met muscadelle en semillon druiven.
De kleur van de Domaine Bourdon Pouilly Fuisse Barrique heeft naast een strogele kleur een goudgele gloed. De geur is in eerste instantie wat gesloten, na enige beluchting komen zachte fruitaroma's naar voren, met aroma's die wijzen op houtlagering.
Deze Quinta Santa Eufemia white reserve is een 10 jaar oude witte port van Quinta de Santa Eufémia en kan vergezeld gaan met foie gras of andere pathé en koude desserts.
Biodynamisch gemaakte wijn vergist met natuurlijke gisten en dat geeft de wijn nog meer zijn regionale karakter. De wijn is vol met rijp fruit beetje boers en eucalyptus met een milde afdronk.
In alle opzichten een intense Pinotage. Diep donkerrood van kleur. Met een expressieve, rijke koffie- en chocoladegeur, aards, aangevuld met frivool fruit, zoals moerbeien, pruimen en maraschino kersen. Ook iets vanille.
Moderne, soepele Rioja Crianza. Met een heldere kersenkleur en granaatrode rand. Het fruit loopt voorop, gevolgd door geuren en smaken van vanille en toast (door rijping op eikenhouten vaten). In de mond is deze Rioja zijdezacht.
Op-en-top Portugees wit. Een parel van wijnhuis Esporão. Strogeel gekleurd met een groene zweem. De wijn is intrigerend van geur: een overvloed aan fruit, als perzik, mandarijn, citroen en grapefruit.
Villa Blanche Marselan is heel donkerpaars van kleur, vol en krachtig. De wijn smaakt naar zwarte bessen, bramen, zoethout en kruiden.
Deze wijn rijpt eerst een jaar in een barrique, vervolgens een jaar in een groot eiken wijnvat en na die tijd gaat de wijn voor 36 maanden naar een diepte van ±20 meter in de Adriatische Zee.
Rijk, vol en fruitig van smaak met zachte, ronde tannine. Veel rijp fruit (pruimen, bramen, gestoofde rabarber). Tonen van het hout (karamel, mokka en vanille). Aroma's van Pruimen, bessen, mokka en vanille
Perfecte balans tussen rijp fruit en frisheid waardoor het zoet mooi is geïntegreerd en niet overheersend. Soepele aanzet met duidelijk tonen van zoetig fruit als lychee en zeste van sinaasappel.