Mega Spileo Grande Cuvee

15,95
Deze Mega Spileo Grande Cuvee is een complexe, ontwikkelde wijn maar perfect op dronk! Het bevat tonen van gedroogd fruit met vooral tertiaire tonen in de neus. Denk hierbij aan leder, tabak en cederhout (sigarenkistjes). Lees meer
  • Bezorging door heel Europa
  • Meer dan 1.000 producten
  • Niet goed? geld terug!
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Informatie

Iets (positief) oxidatief door de ontwikkeling wat de wijn vooral heel gul maakt in de geur en smaak. De rode wijn heeft een rijpe, volle smaak met korrelige tannine. Deze Cabertnet Sauvignon is een wijn die je perfect kan combineren bij rood vlees met rodewijnjus net zoals harde kazen.

Vinificatie
Mega Spileo Cabernet Sauvignon heeft 24 maanden rijping gehad op nieuwe eikenhouten vaten. Vervolgens 24 maanden op de fles gerijpt.

Cavino
Cavino werd in 1958 in het dorpje Aigio (de stad met moderne wijnen) opgericht. Het wijngebied Peloponnesos ligt aan de Egeïsche zee waar kwalitatieve wijnen worden geproduceerd. Cavino legt de lat hoog wat betreft kwaliteit, consistentie en bewijst dagelijks dat het terecht een leidende positie inneemt in de wijnindustrie.

Smaak en wijn/spijs
De Cabernet Sauvignon is een complexe, ontwikkelde wijn maar perfect op dronk! Het bevat tonen van gedroogd fruit met vooral tertiaire tonen in de neus. Denk hierbij aan leder, tabak en cederhout (sigarenkistjes). Iets (positief) oxidatief door de ontwikkeling wat de wijn vooral heel gul maakt in de geur en smaak. De rode wijn heeft een rijpe, volle smaak met korrelige tannine. Deze Cabertnet Sauvignon is een wijn die je perfect kan combineren bij rood vlees met rodewijnjus net zoals harde kazen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »