Gans
Tijdens een feestelijke maaltijd met gans als hoofdgerecht, kan een rijke rode wijn de perfecte aanvulling zijn. De krachtige smaken van de gans, vaak gekruid met kruiden en vruchten, vragen om een wijn die deze smaken kan aanvullen. Een Bordeaux, met zijn diepe tannines en complexe aroma's, past uitstekend bij het rijke vlees.
Als alternatief kan een Pinot Noir, met zijn delicate fruitige smaken en zachte tannines, ook een mooie balans geven. Beide wijnen kunnen de smaken van de gans versterken en de maaltijd nog feestelijker maken.
Deze overheerlijke paarsrode Bordeaux is een genot voor in je glas. Mineraal en kruidige wijn met elegant fruit van pruimen en wilde bessen. Elegant van smaak, rechtlijnig, krachtig en vol van smaak.
De Juliénas Fût de Chêne biedt een weelderige smaak van rijpe kersen en bramen, verrijkt met subtiele hints van vanille en geroosterd eikenhout. De wijn is vol, rond en elegant, met zachte tannines en een langdurige, verfijnde afdronk.
Verleidelijk en emotioneel. Deze rijke en elegante Stellenbosch Sangiovese presenteert een prikkelende neus en een complex mondgevoel. Rood van kleur, aardse aroma's van kaneel en rode kersen.
Robijnrood met een hoge intensiteit. In de neus cassis, koffie, geroosterd brood, vanille en kruiden. In de mond rijp en redelijk tannineus, maar toch al jong prettig, met een goede concentratie maar geen "block buster". Uitstekende afdronk.