Olijfolie, dressing & Azijn
Marchesi Olio Extra Vergine Bruschetta heeft een delicate, fruitige smaak met subtiele tonen van verse olijven, een vleugje peperigheid en een licht bittere afdronk, perfect in balans en authentiek Italiaans.
Marchesi Olio Extra Vergine Rosmarino heeft een verfijnde smaak met delicate tonen van verse olijven en een kruidige hint van rozemarijn. Een harmonieus, aromatisch profiel dat frisheid en diepte combineert in elke druppel.
Een rijke, fluweelzachte olijfolie met een intens aroma van witte truffel. Subtiele aardse tonen en een verfijnde diepte maken dit een luxe smaakervaring die zowel krachtig als elegant is. Een ware delicatesse voor de liefhebber.
Deze 20 jaar oude Balsamico I.G.P. wordt gekenmerkt door zijn rijke boeket aan aroma's. Je herkent de aroma's van pruimen, kersen en warme kruiden. De "Banda Rossa" rijpt in een serie antieke vaten uit de 18e eeuw.
De 15 jaar oude Giuseppe Giusti Balsamico Azijn rijpt al jaren in kleine houten vaten uit de 19e eeuw, waardoor de azijn rijk is aan houtachtige aroma's. Fantastisch over rood vleesgerechten
Deze bijzondere azijn is gemaakt van zoetere, zongedroogde druiven. Het wordt gekenmerkt door aroma's van pruimen en rood fruit met tonen van honing en vanille.