Olijfolie, dressing & Azijn
Deze zoetzure crema balsamico dadel en vijgen met dadelsiroop en vijgenextracten. Bijzonder geschikt voor het verfijnen van sauzen, saladedressings (zelfs kinderen houden zo van salade!) en nagerechten. Gebruik ook bij een kaasplankje.
Wauw wat een smaakexplosie krijg je met deze culinaire parels van donkere Balsamico. Deze culinaire parels van donkere Balsamico zijn zachte bolletjes voor op vele gerechten. Zodra de balsamico balletjes openbarsten in je mond krijg je een smaaksensatie.
De klassieker van de familie Giusti, "Il Classico", is een zeer veelzijdige balsamicoazijn en kan zowel warm als koud worden gebruikt. Fantastisch over salades of mooi stuk vlees
Deze Spaanse olijfolie (Extra virgin) komt uit La Rioja, Spanje. De olijven worden aan het begin van het seizoen geplukt zo rond half november waardoor de smaak van de olijfolie fruitig, aromatisch en intens is.
De 15 jaar oude Giuseppe Giusti Balsamico Azijn rijpt al jaren in kleine houten vaten uit de 19e eeuw, waardoor de azijn rijk is aan houtachtige aroma's. Fantastisch over rood vleesgerechten
Deze heerlijke olijfolie (Extra Virgem) in cadeauverpakking ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens erg lekker. Lekker je broodje erin dopen of om in te bakken.