1924 Bourbon barrel aged Cabernet Sauvignon

19,95
Deze 1924 Bourbon barrel aged Cabernet Sauvignon is een zeer donkere rode wijn en komt uit Californie. 100% Cabernet Sauvignon. Deze wijn rijpt zo'n 9 maanden op eikenhouten vaten. Lees meer
  • Bezorging door heel Europa
  • Meer dan 1.000 producten
  • Niet goed? geld terug!
  • Veilig afrekenen
  • De online wijnspecialist voor de beste wijnen

Specificaties

Levertijd:
2-4 dagen

Informatie

Het fruit voor deze donkere "1924 double black cabernet sauvignon" wordt tijdens de koele vroege ochtenduren geoogst en vervolgens direct aan de wijnmakerij geleverd. Na het ontstelen worden de druiven langzaam gefermenteerd in roestvrijstalen fermentoren en vervolgens voorzichtig in roestvrijstalen tanks geperst. De wijn wordt vervolgens op een combinatie van Frans en Amerikaans eikenhout gerijpt om tot negen maanden te rijpen om lagen van complexiteit in de uiteindelijke blend verder te ontwikkelen.

Gnarly Head 1924 Double Black Cabernet Sauvignon wordt gemaakt met druiven van geselecteerde wijngaarden in de hele Lodi-regio, een gebied dat onder Californische wijnmakers lang bekend staat als de "Zin-beroemde" appellatie. Lodi's klimaat is ideaal voor het kweken van geconcentreerde druiven met een volle smaak - goed doorlatende zandgrond, warme zomermiddagen en verkoelende nachtbriesjes uit de Stille Oceaan.

Gnarly Head 1924 Double Black levert rijke aroma's van bramenconserven, cacao, frambozen en karamel, en vormt het toneel voor een sappige kern van geconcentreerde, dichte smaken van bramen en vijgenjam die eindigen met een vleugje bakkruid.

Gitzwart in het glas, combineer deze volle wijn met al even gewaagde gerechten: cheeseburgers met charbroiled bacon, pittige worstgumbo of varkensribbetjes in BBQ-saus.

Kleur: Rood

Druiven: Cabernet Sauvignon

Land: Amerika

Streek: Californie

Smaaktype: Vol en krachtig

Afsluiting: Kurk

Alcohol percentage: 15%

Oogstjaar: 2021

Overige:  - - -

Houtopvoeding: Gerijpt in bourbon vaten

Lekker bij: Geniet van deze full-bodied wijn met zout, zoet of gerookt gerechten: filet omwikkeld met spek met pittige aardappelen en esdoorn walnoten of gerookt ossenhaas gegrild.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen