Tapas/Borrel
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Piri piri-saus is een complexe en veelzijdige specerij die tegelijkertijd zuur, zoet, zout en pittig is. Met andere woorden, het zal je smaakpapillen meenemen op reis.
Ziltig, hartig en licht pittig met een subtiele mediterrane kruidigheid. De olijven hebben een volle, sappige bite en een rijke, licht zoute nasmaak die perfect in balans is met hun natuurlijke fruitigheid. Een pure, smaakvolle traktatie!
De Filetes de Sardinha zijn de klassieke sardines geserveerd in smaakvolle natuurlijke olijfolie, een fijne versie van de populaire vis, doordat de sardines ontgraat zijn hoef je ze alleen op je brood te leggen.
De Prisca Chourica traditional is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt.