Algemene voorwaarden

Algemeen

Wijn en Druif staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34364148.
 
Het vestigingsadres van Wijn en Druif, Zeestraat 16, 1941 AP in Beverwijk. Wij zijn te bereiken op 0251-294383 of e-mail: [email protected]
 
Het btw-nummer van Wijn en Druif is NL191116701 B02. Ons rekeningnummer is NL39 RABO 0192379550.
 

Toepasselijkheidverklaring

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van, bestellingen bij en overeenkomsten met Wijn en Druif. De voorwaarden zijn opgesteld conform de laatst bekende wet- en regelgeving van de EU en Nederland. Door het plaatsen van een bestelling verklaart de besteller zich akkoord met deze voorwaarden. Afwijkingen zijn slechts geldig als deze schriftelijk overeengekomen zijn.
 
Wijn en Druif heeft te allen tijde het recht om deze voorwaarden te wijzigen.
 

Prijzen en condities

Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief btw, exclusief verzendkosten.
 
Wat betreft het terugbetalen geldt het volgende:
Wijn en Druif vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Wijn en Druif in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Wijn en Druif aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wijn en Druif gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Indien niet anders vermeld is de inhoud van wijnflessen 0,75 liter.Je kan bij het bestellen kiezen hoe u wilt betalen. Je betaalt veilig via iDEAL of via zelf overboeken. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling verzonden.

Als je bestelling voor 15.00 uur binnen is dan wordt die normaliter binnen 2 werkdagen op het aangegeven adres bezorgd. Wijn en Druif is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.

Alle aanbiedingen van Wijn en Druif zijn vrijblijvend. Als een product onverwacht of onverhoopt niet meer leverbaar is, nemen wij contact met u op. Naar wens bieden wij u dan een alternatief aan of retourneren wij uw betaling binnen 30 dagen.

Wijn en Druif behoudt zich het recht voor wijn van een opvolgende jaargang te leveren als de gewenste wijn niet meer te leveren is. Uiteraard ontvangt u hierover bericht.

Bezorging naar andere Europese landen kan op wens verzorgd worden. De bezorgkosten zijn natuurlijk hoger en de levertijd is langer. Vraag naar de mogelijkheden.De afbeeldingen van flessen of etiketten op de website kunnen afwijken van de geleverde flessen.

Wijn en Druif verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Door het plaatsen van een bestelling verklaart besteller tenminste 18 jaar of ouder te zijn.

Het risico tijdens het transport van de door de afnemer bestelde goederen (wijnen) is voor Wijn en Druif. Op het moment van aflevering, of het moment dat redelijkerwijze als aflevering beschouwd kan worden, gaat het risico van het product op de afnemer over, behoudens de aansprakelijkheden die wettelijk niet door Wijn en Druif kunnen worden uitgesloten. Mocht er onverhoopt een fles kapot zijn of ontbreken, teken dan het aantal gebroken en/of ontbrekende flessen aan op de vervoersdocumenten en neem zo snel mogelijk contact met ons op via lekker [email protected] o.v.v. uw factuurnummer.Overmacht

Wijn en Druif is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting indien Wijn en Druif daartoe verhinderd is als gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan haar schuld, noch die krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt. Deze omstandigheden zijn onder meer weeralarm, bedrijfsstoring, storing in internetverbindingen, transportvertraging, staking en het niet of niet meer tijdig leveren door leveranciers aan Wijn en Druif.
 

Klachten

Mocht u een klacht hebben dan kunt u dit melden via [email protected] Wijn en Druif zal deze klacht zo spoedig mogelijk proberen op te lossen en u hiervan vervolgens direct op de hoogte stellen. U krijgt in ieder geval binnen 7 dagen bericht. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht dan kunt u dit voorleggen aan de Geschillencommissie tot 1 jaar na het bij Wijn en Druif indienen van uw klacht.
 

Bescherming persoonsgegevens

De bij een bestelling ingevoerde persoonlijke gegevens worden opgenomen in een bestand. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling en voor het contact met de besteller.
 
De aan Wijn en Druif verstrekte gegevens voor ontvangst van mailings e.d. worden nooit door Wijn en Druif aan derden verkocht of verhuurd. Als u uit ons e-mail bestand verwijderd wilt worden, kunt u een e-mail sturen naar mailingbestand [email protected] waarna uw adres uit ons bestand verwijderd wordt. U krijgt hiervan ook een bevestiging.
 
Verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.
 

Website

De website is met de grootste zorg samengesteld, toch kunnen onjuistheden zich incidenteel voordoen. Bijvoorbeeld door tik- en/of drukfouten. Wijn en Druif aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van onverhoopte onjuistheden op deze website. Ook in het geval van storingen, onderbrekingen of andere oorzaken die leiden tot vertraging in informatieverstrekking en/of levertijden aanvaardt Wijn en Druif geen aansprakelijkheid.

Wijn en Druif behoudt zich het recht voor om zonder enige voorafgaande melding de regels en voorwaarden betreffende de toegang tot het gebruik van de website te wijzigen. Ook behoudt Wijn en Druif zich het recht voor om de website of delen ervan aan beperkingen te onderwerpen.Toegang tot besloten of private gedeelten van de website is afhankelijk van het verstrekken van informatie door de bezoeker van de website. Deze bezoeker gaat er uitdrukkelijk mee akkoord dat deze informatie eigendom wordt van Wijn en Druif en dat Wijn en Druif uitdrukkelijke toestemming krijgt om deze informatie te gebruiken conform het privacybeleid van Wijn en Druif.

Toegang verlenen tot besloten of private gedeelten van de website door middel van gebruikersnamen en wachtwoorden kan te allen tijde door Wijn en Druif worden gewijzigd of geweigerd zonder dat dit leidt tot recht op schadevergoeding.

Intellectueel eigendom

Het intellectuele eigendomsrecht en alle auteursrechten van de website van Wijn en Druif, inclusief het ontwerp van de website, alle teksten, logo’s, foto’s en afbeeldingen, berusten uitsluitend bij Wijn en Druif. Geheel of gedeeltelijk overnemen of verwerken hiervan zonder schriftelijke toestemming vooraf van Wijn en Druif is niet toegestaan en is een inbreuk op bovenvermelde rechten.
 
 

Toepasselijk recht

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Wijn en Druif is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzenden vanaf €100 binnen Nederland * Verbergen