Visgerechten
Bij het combineren van wijn met visgerechten speelt de delicate smaak van de vis een grote rol. Voor lichte visgerechten, zoals witvis of kabeljauw, is een frisse Sauvignon Blanc of een elegante Pinot Grigio een uitstekende keuze.
Bij rijkere visgerechten, zoals zalm of tonijn, kunt u kiezen voor een vollere Chardonnay of een fruitige Riesling. Ontdek de perfecte wijn-spijs combinaties en verbeter uw eetervaring met wijnen die de smaken van uw visgerechten accentueren.
Marcel Martin Sauvignon Blanc een lichtgele kleur met frisse groene tinten. Vooral tropisch fruit, maar ook subtiel wat groene typische Sauvignon aroma’s zoals appel en kruisbessen. Levendig, droog en fruitig.
Deze Adega de Moncao Escolha Vinho Verde Branco is een heldere, citroengele wijn, jong, fruitig, met nuances van perzik en abrikoos, persistent en droog, lichtjes sprankelend. Fantastische Vinho Verde met een volle smaak.
Viña Tempero Verdejo is vernoemd naar de wijngaard dat op een heuvel ligt tot 800 meter hoogte, vanwaar het de stad en het omliggende land domineert. En domineren doet deze full-body Verdejo ook.. Wat een rijkdom!
Fris en elegant met een zachte fruitigheid. Tonen van perzik en peer worden vergezeld door subtiele citrusnuances. De wijn heeft een uitgebalanceerde structuur en een verfijnde, fruitige afdronk die harmonieus blijft nazinderen.
Een mooie doch betaalbare Pinot Noir uit chili. Met een koel klimaat en goed beheer van de wijngaard worden de gevaren van overrijping geweken
Deze Inurrieta Orchidea uit Navarra heeft een licht, gele kleur met groene nuances. In de neus heel fris, met citrus en wat bloemige tonen. In de smaak ook fris, met weer veel citrus en tropisch fruit. De afdronk is mooi zacht.