Benazzoli Giava

13,50
Deze Benazzoli Giava combineert goed met middelzwaar wild zoals hertenbiefstuk en een mooie volle jus. Wat ook perfect is bij deze wijn, is een kaasplankje met middelzware, zoute kazen of blauwschimmels. Lees meer
  • Bezorging door heel Europa
  • Meer dan 1.000 producten
  • Niet goed? geld terug!
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Informatie

Wijnmaaksters
De Giava Benazzoli is gemaakt door 2 jonge wijnmaaksters. De zussen Giulia en Claudia. Giulia bewerkt de wijngaarden, Claudia maakt er vervolgens in de wijnkelder serieuze wijnen van. De wijngaarden liggen in- en rondom Verona en Valpolicella.

Vinificatie
De Corvina Veronese druif is een druif die veel wordt gebruikt in het Valpolicella gebied, voor de Ripasso en de Amarone. In deze wijn worden de druiven deels ingedroogd aan de stok, wat meer concentratie oplevert, zachtere tannines en rondere smaken. Deze wijn is beetje in stijl van amarone maar dan voor een veel mooier bedrag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »