Betoverde heuvels van de regio Marche (CIU CIU)

  • Geplaatst op
  • 0
Betoverde heuvels van de regio Marche (CIU CIU)

In de betoverende heuvels van de regio Marche is het alsof de tijd heeft stilgestaan ​​om iedereen over zijn geschiedenis en oorsprong te vertellen. Een kleine oude wereld waar het verleden in het heden leeft en de degelijkheid van zijn tradities versmelt met de kracht van de innovaties in een constant streven naar kwaliteit in zijn wijnen.

De toewijding en traditie van de wijnmakerij, samen met de overtuiging dat wijn de meest authentieke uitdrukking van het land moet zijn, vormen de basis van een breed scala aan wijnen van Ciu Ciu van de inheemse Passerina- en Pecorino-druivensoorten tot de regio Marche - herontdekt dankzij de inspanningen van slechts een klein aantal wijnmakers - tot de bekendere Montepulciano, Sangiovese, Merlot, Cabernet, Barbera, Pinot en Chardonnay.

 

Ciù Ciù-wijnen zijn de authentieke uitdrukking van de toewijding en traditie van het bedrijf, het resultaat van onderzoek en kwaliteit in zowel de wijngaard als in de kelder, maar ook van een natuurlijk wijnbouwecosysteem van kwaliteit met een 'terroir' (microklimaat, bodem en ondergrond) die uniek en onvervangbaar is.

 

Op de boerderij, ook al is het een familiebedrijf, werkt een technische groep die tot doel heeft de erfenis van wijn en oenologie van de wijnen van de regio Marche te herstellen. De nauwgezette zorg en teeltsystemen van de wijngaarden hebben de wijnen Ciù Ciù tot een kwaliteitsassortiment gebracht dat ze beroemd heeft gemaakt op de nationale en internationale markt.

Ciu Ciu is biologische gecertificeerd en wat is dit een klasse bedrijf. Ciu Ciu betekent letterlijk DRINKEN DRINKEN

 

Bekijk hier de wijnen van Ciu Ciu

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen