Hoe herken je kurk in wijn

Hoe herken je kurk in wijn

Hoe herken je kurk in wijn wordt mij wel vaker gevraagd. Wijn met kurk wat je men wel eens hoort zeggen is echt helemaal niet lekker en is een nare ervaring. Ik vertel jullie er graag meer over in deze blog...!

Hoe herken je nou kurk in een wijn..!? Wijn die kurk heeft ruikt muf en naar een vochtige kelder. Doordat kurk een natuurproduct is kan deze een schimmel bevatten (bacterie). Wij noemen deze bacterie een TCA bacterie. Wijn met kurk merk je vrijwel meteen....hij ruikt niet lekker en de smaak is ook niet echt prettig te noemen.

Als de wijn kurk heeft neem de fles dan mee naar de winkel en je krijgt meteen een nieuwe mee.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »