Salentein wijn bestellen

  • Geplaatst op
  • 0
Salentein wijn bestellen

Echte wijnkenners kennen Salentein wijnen wel. Het is één van dé wijnproducenten uit Argentinië die internationale erkenning heeft gekregen voor zijn kwaliteitswijnen, met name uit de regio Mendoza.

Wij verkopen deze prachtige wijnen vanuit onze winkel. Wil je ze graag bestellen bij ons dan kan je contact opnemen met ons via [email protected]

 

Salentijn wijnen staan vooral bekend om de druif Malbec. Malbec is dé inheemse druivensoort van Argentinië, vol van smaak, met aroma's van rijp rood fruit, kruiden en een hint van vanille door houtrijping. Naast de Malbec  verbouwt dit prachtige wijnhuis ook Chardonnay. Hun Chardonnay-wijnen kunnen variëren van fris en fruitig tot voller en romiger, afhankelijk van de stijl en de rijpingstechnieken die worden toegepast.

 

De wijnen van Salentein hebben over het algemeen een goede reputatie en zijn populair bij wijnliefhebbers over de hele wereld. Ze combineren traditionele wijnbereidingsmethoden met moderne technieken en streven naar kwaliteit in elke fles.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen