Toastjes en Chips
Knapperig, licht en subtiel hartig met een delicate toastachtige smaak. Een zachte hint van olijfolie en zeezout zorgt voor een authentiek mediterraan karakter, perfect als snack of als begeleider bij dips, kaas en charcuterie.
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.
Flinterdunne cracker met olijven. Slechts met een aantal ingrediënten worden deze geurige en smaakvolle crackers gemaakt.
Knapperige in de oven gebakken crackertjes, lekker met wat kaas of ander beleg, maar ook fijn zo te eten Bevat geen palmolie.
Als je liefhebber bent van chips en van truffel dan is dit de ideale combinatie. Wat een voortreffelijke combinatie. Alles klopt aan dit product, een mooie uitstraling van zak en zeker de inhoud die dit compleet maakt.
Heerlijk knapperige chips met Foie Gras smaak! Kwaliteit, traditie, kunst en passie zijn de ingrediënten van deze aardappelchips