Delicatessen
Deze Amaretti Croccanti zijn Italiaanse amandelkoekjes. De Italiaanse amandelen worden met opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes gebakken zodat ze krokant uit de oven komen. Heerlijk als traktatie bij een cappuccino of dessert.
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Pistachecreme en topping van poedersuiker
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Cappuccinocreme en topping van poedersuiker
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Hazelnoot & chocoladecreme en topping van poedersuiker
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een citroencreme en topping van poedersuiker
Queijo fresco Matinal is een ochtendverse kaas, rijk aan eiwitten, heeft een frisse smaak en een zachte, smeuïge textuur.
Portugese knapperige toast om te dopen in een lekkere olie of er een tapenade op te doen
Deze Cantuccini Cioccolato 200 gram is het Toscaanse koekje met amandelen is heerlijk om te dopen in je koffie of likeur, maar gewoon zo opsnoepen is uiteraard ook niet erg.
Deze Cantuccini Toscani IGP 200 gram is het Toscaanse koekje met amandelen is heerlijk om te dopen in je koffie of likeur, maar gewoon zo opsnoepen is uiteraard ook niet erg.
De Formaggio Langherino is een kleine kaas met een witte en zachte korst. Zacht en delicaat met de geur van warme melk en vers kreupelhout. Rijping wordt het romig en smakelijk.
Als je voortaan een schaaltje Tremocos lupineboontjes naast je glas bier ziet verschijnen, dan weet je: dat zijn ‘tremoços‘ (lupineboontjes). Heerlijk voor bij een ijskoud Superbock biertje of een overheerlijke Sagres mini.
Traditioneel dun gesneden hammetje van het varken uit Portugal. Lekker samen met meloen als voorgerecht, of bij de borrel.
Deze boeren biermosterd wordt op een ambachtelijke wijze bereid door Jan Bax zelf. Ze gebruiken voor de bereiding de beste kruiden en specerijen, zodat ze een product garanderen van de hoogste kwaliteit.
Savoiardi lange vingers 400 gram lange vingers voor de bereiding van de klassieke Italiaanse Tiramisu
Westvleteren 8 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is een subtiele maar volle dubbel met aroma's van zwarte bessen, geroosterd mout en gist. Westvleteren 8 is het wat zachtere broertje van de befaamde Westvleteren 12.
Deze Cascina Belvedere Arborio is één van de beste rijst soorten voor Risotto. Arboriorijst is een van de meest gebruikte rijstsoorten voor risotto. Met deze praktische versie in 500 gram biologische arboriorijst kun je duizend recepten uitproberen.
Westvleteren 12 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is vaak bekroond als het beste bier ter wereld! Deze bieren kon je eerst ook niet zomaar krijgen, daarvoor moest je naar de abdij zelf om het op te halen.
Deze ambachtelijk Torrone Amaretto nougat met Amaretti koekjes is heerlijk voor bij de koffie of als desserts
Deze ambachtelijk Torrone Amaretto nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Amarettosmaak
Deze ambachtelijk Torrone Gianduia nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met hazelnoot en chocolade
Deze ambachtelijk Torrone Normandia nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met gezouten boterkaramel
Deze ambachtelijk Torrone Tiramisu nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Tiramisu smaak