Delicatessen
Westvleteren 12 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is vaak bekroond als het beste bier ter wereld! Deze bieren kon je eerst ook niet zomaar krijgen, daarvoor moest je naar de abdij zelf om het op te halen.
Deze ambachtelijk Torrone Amaretto nougat met Amaretti koekjes is heerlijk voor bij de koffie of als desserts
Deze ambachtelijk Torrone Amaretto nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Amarettosmaak
Deze ambachtelijk Torrone Gianduia nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met hazelnoot en chocolade
Deze ambachtelijk Torrone Normandia nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met gezouten boterkaramel
Deze ambachtelijk Torrone Tiramisu nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Tiramisu smaak
Deze ambachtelijk Torrone Cioccolato nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met chocolade smaak
Deze ambachtelijk Torrone Pistacchio nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met pistache smaak
Deze ambachtelijk Torrone Limoncello nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Limoncello smaak
Super zachte Spaanse fuet met chorizo. Deze fuet is met chorizosmaak en zijde zacht.
Deze Scyavuru pesto Trapanese pesto met kappertjes is heerlijk voor over je verse pasta of op een toastje
Deze Scyavuru pesto Isolano met o.a kappertjes is heerlijk voor over je verse pasta of op een toastje
Wilde venkel heeft een delicaat kruidige, zeer karakteristieke geur en smaak. Als je je ogen sluit, ruik je de aromatische mediterrane struikgewas op de wilde stranden van Zuid-Sicilië.
Gegrilde en zongedroogde paprika's, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, kappertjes en citroensap worden gecombineerd om een rustieke textuur te geven die net zo perfect is voor een Frans stokbrood als voor het lepelen op kip en grillen.
Deze klassieke pesto met basilicum van Belazu is gemaakt met pijnboompitten erin. Een traditioneel Italiaans pesto-recept gemaakt met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten en basilicum uit Veneto, een klassieke pesto.
Super zachte Spaanse fuet met knoflook. Deze fuet is in knoflook gerold en zijde zacht van smaak
Spaanse Fuet neutraal is een normale fuet zonder poespas. Heerlijk zijdezacht van smaak
Deze Spaanse olijfolie (Extra virgin) komt uit La Rioja, Spanje. De olijven worden aan het begin van het seizoen geplukt zo rond half november waardoor de smaak van de olijfolie fruitig, aromatisch en intens is.
Bakken in deze Italiaanse knoflookolie is hetzelfde als rijden in een mooie auto. Wauw wat een heerlijke knoflookbakolie is dit. Met deze olie maak je elk gerecht lekker
Ieder gerecht wordt mooier met deze Italiaanse truffel bakolie. Wij hebben er niet meer aan toe te voegen......probeer het en laat je meeslepen richting Italië
Kruipolie met honingdropsmaak. Het lijkt wel hoestdrank, wat lekker zeg. Volle stroperige smaak met na iedere slok, de smaak van doe mij nog maar een slok kruipolie :)
Deze Amaretti Morbidi zijn zachte amandelkoekjes, de Italiaanse versie van onze bitterkoekjes. Morbidi staat voor “zacht”. De Italiaanse amandelen worden met meel, opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes gebakken zodat ze krokant uit de oven komen.
Deze Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus gemaakt met olijfolie en zwarte zomertruffel gaat uitstekend op croutons, tartines, pasta en vlees- of visschotel