Delicatessen
De fruitige smaak van de Crema azijn Williams peer, gecombineerd met milde witte wjinazijn maakt deze crema overheerlijk voor hartige of fruitige salades. Tip: combineer deze azijn eens met notenolie.
Het is algemeen bekend dat pistache een van de meest typische producten van Sicilië. Deze Scyavuru is een geweldige pistachecrème voor op een kaasje of toastje
Deze heerlijke Streeck ambachtelijk knoflook kruiden 100 gram is, om je vingers bij af te likken! Knoflook kruiden is ook wel een allemansvriendje onder de kruiden Deze gaat perfect samen met vlees, groente of pasta.
Deze lichtzoete Crema di Frutta mango van mango met 40% vruchtvlees is perfect te gebruiken in een groene of pasta salade met gerookte zalm of garnalen.
Deze fruitpulpazijn Crema di frutta tomaat, met 22,5% vruchtvlees. Het is een pittige toevoeging aan dressings of sauzen, of maak er eens limonade mee! Ook heerlijk om een Bloody Mary mee op smaak te brengen.
Pesto van wilde paddenstoelen. Rijk en aards met truffeltonen, zes soorten wilde paddenstoelen, mascarpone en ricotta, ze geven allemaal een frisse draai aan je favoriete pastapesto.
Deze Casteloes Portugese kaas is een ambachtelijk gerezen/gerijpte kaas. Zacht van structuur en goed te combineren met één van onze chutney's. Deze kaas is gemaakt van gepasteuriseerde melk, karnemelk, magere melk, stremsel, ei-lysozym en zout
Deze Italiaanse olijfolie met basilicum heeft de lekkere smaak van verse basilicum en is een echte allrounder in de mediterraanse keuken. Te gebruiken voor onder andere pesto, antipasti, salades en marinades.
De zachte Cascina Stella Barolo, vermengd met fijne Barolo-wijn en verse knoflook, afgewerkt met een zorgvuldige en zorgvuldige veroudering, keert terug naar de mond een Salame al Barolo met een intens aroma en een unieke en aanhoudende smaak.
Direct uit de Piemonte van Cascina Stella Truffelworst. Een worst gekruid met barbera, knoflook en witte truffelaroma’s. Uitzonderlijk heerlijk!
Wauw wat een smaakexplosie krijg je met deze culinaire parels van donkere Balsamico. Deze culinaire parels van donkere Balsamico zijn zachte bolletjes voor op vele gerechten. Zodra de balsamico balletjes openbarsten in je mond krijg je een smaaksensatie.
De Chourico de Carne Corrente is gemaakt van vlees- en varkensvet, gehakt en met toevoeging van wat smaakmakers zoals onder andere zout, knoflook en paprika
Deze heerlijke olijfolie (Extra Virgem) in cadeauverpakking ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens erg lekker. Lekker je broodje erin dopen of om in te bakken.
Zacht en evenwichtig, het is de ideale extra vierge olijfolie om de smaak en het aroma van elk type gerecht te verbeteren. Gemaakt van een mix van typische lokale cultivars die alleen van onze bomen komen.
Karakteristieke Portugese olijfolie, gemaakt van één olijf: Galega. Je ruikt direct vers fruit: citrus, appel en ook wat basilicum. De olie heeft een zacht en zoet mondgevoel (niet zo pittig), met smaken van vooral appel.
Wauw wat een smaakexplosie krijg je met deze culinaire parels van witte Balsamico. Deze culinaire parels van lichte Balsamico zijn zachte bolletjes voor op vele gerechten. Zodra de balsamico balletjes openbarsten in je mond krijg je een smaaksensatie.
Blik AdGreen Waldmeister likorette is voor ons een beetje jeugdsentiment, want deze Adgreen smaakt naar de bekende vroegere groene limonade.....wie kent dit niet..?
Deze remolie smeert je smaakpapillen en na iedere slok wil je nog een slok van deze remolie. Heerlijke zachte smaak van trekdrop, iets wat je vroeger kon kopen, weten jullie dit nog..?
Onze Rode Diesel met cranberrysmaak is een heerlijke likorette in een blik van 500 ml. Heerlijke zachte smaak voor ieder moment.
Deze Quinta Santa Eufemia biologische olijfolie is een fantastische olie voor over je salade, vlees of om gewoon lekker je broodje in te dopen. (NIET OM IN TE BAKKEN)
Een overheerlijke kaasplank van drie mooie stukken Franse kazen. Heerlijk om zo te eten maar ook met een mooie fles wijn erbij
Deze koudgeperste Oostenrijkse Pompoenpitolie met zeer stevige, typische notensmaak. Hij past uitstekend bij salades, kazen en tonijn.