Truffel, Pesto's, Mayo en crema's
Pesto van wilde paddenstoelen. Rijk en aards met truffeltonen, zes soorten wilde paddenstoelen, mascarpone en ricotta, ze geven allemaal een frisse draai aan je favoriete pastapesto.
Belazu Ve-Du-Ya Nduja Pasta is een veelzijdige veganistische smaakmaker geïnspireerd op traditionele Calabrische 'Nduja. Met een blend van zongedroogde tomaten, rode paprika's en chili voegt het een rokerige, pittige kick toe aan diverse gerechten.
Een zwoele kruidenpasta met een ongelooflijke smaakdiepte, gemaakt met een complexe mix van kruiden en gedroogde rozenblaadjes. Het heeft een langzaam brandend chilihart, perfect voor vrijwel elk gerecht.
Wauw wat een smaaksensatie is deze Le Tamerici Mostarda di Pere (Peer). Kleine schijfjes peer die heerlijk zijn op een stukje kaas.
Streek Truffel Mayonaise met echte Truffel. Perfect bij een mooi stuk vlees. Deze mayonaise combineert ook mooi bij een broodje oude kaas, een carpaccio of een moot kabeljauw.
Deze Scyavuru pesto Trapanese pesto met kappertjes is heerlijk voor over je verse pasta of op een toastje
Deze Belazu (Artisjok met truffel) is een blend van zwarte truffels uit Piemonte, artisjokken uit Puglia. Artisjokken en Parmigiano Reggiano worden subtiel vermengd met Italiaanse zomertruffels en zwarte peper voor een elegante pesto met een volle smaak.
Onze Belazu Rose Harissa pesto geeft echte diepte van smaak aan elk gerecht. De naam Harissa komt van het Arabische harasa, wat 'verpletteren' of 'in stukken breken' betekent.
Zongedroogde tomaten, vegetarische kaas, olijfolie, kruiden en knoflook worden samen gemengd tot een rijke, veelzijdige pesto
Belazu Traditional Genovese Pesto: Authentieke Italiaanse pesto met verse basilicum, Italiaanse kaas, extra vergine olijfolie, pijnboompitten en knoflook. Perfect voor pasta, bruschetta en meer. Probeer ons recept voor heerlijke pasta pesto!
Wilde venkel heeft een delicaat kruidige, zeer karakteristieke geur en smaak. Als je je ogen sluit, ruik je de aromatische mediterrane struikgewas op de wilde stranden van Zuid-Sicilië.
Ontdek ons recept voor gegrilde aubergine met Belazu Aubergine en Parmesan Pesto: perfect als bijgerecht of hoofdmaaltijd. Aubergine, gegrild tot perfectie, besmeerd met pesto en gegarneerd met verse basilicum en Parmezaanse kaas. Eenvoudig en heerlijk!