Truffel, Pesto's, Mayo en crema's
Onze Rose Harissa heeft een langzaam brandende chili-hitte, uitgebalanceerd met zoete rokerigheid die elk gerecht een echte diepte van smaak geeft.
Wauw wat een smaaksensatie is deze Le Tamerici Mostarda di Pere (Peer). Kleine schijfjes peer die heerlijk zijn op een stukje kaas.
Deze Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus gemaakt met olijfolie en zwarte zomertruffel gaat uitstekend op croutons, tartines, pasta en vlees- of visschotel
Wilde venkel heeft een delicaat kruidige, zeer karakteristieke geur en smaak. Als je je ogen sluit, ruik je de aromatische mediterrane struikgewas op de wilde stranden van Zuid-Sicilië.
Deze Valnerina Crema di Tartufo Estivo 70% 60g Creme van 70% gemalen zomertruffel is een sensatie door je pasta. Wauw wat een explosie
Deze klassieke pesto met basilicum van Belazu is gemaakt met pijnboompitten erin. Een traditioneel Italiaans pesto-recept gemaakt met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten en basilicum uit Veneto, een klassieke pesto.