Truffel, Pesto's, Mayo en crema's
Een zwoele kruidenpasta met een ongelooflijke smaakdiepte, gemaakt met een complexe mix van kruiden en gedroogde rozenblaadjes. Het heeft een langzaam brandend chilihart, perfect voor vrijwel elk gerecht.
Wilde venkel heeft een delicaat kruidige, zeer karakteristieke geur en smaak. Als je je ogen sluit, ruik je de aromatische mediterrane struikgewas op de wilde stranden van Zuid-Sicilië.
Belazu Ve-Du-Ya Nduja Pasta is een veelzijdige veganistische smaakmaker geïnspireerd op traditionele Calabrische 'Nduja. Met een blend van zongedroogde tomaten, rode paprika's en chili voegt het een rokerige, pittige kick toe aan diverse gerechten.
Wauw wat een smaaksensatie is deze Le Tamerici Mostarda di Pere (Peer). Kleine schijfjes peer die heerlijk zijn op een stukje kaas.
Deze Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus gemaakt met olijfolie en zwarte zomertruffel gaat uitstekend op croutons, tartines, pasta en vlees- of visschotel
Voeg rijke smaak toe aan je gerechten met Belazu Flavour Hacks Roasted Garlic. Deze zoete, zachte geroosterde knoflook is ideaal voor pasta, pizza, sauzen en meer. Klaar voor gebruik en gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Bestel nu!