Truffel, Pesto's, Mayo en crema's
Pesto van wilde paddenstoelen. Rijk en aards met truffeltonen, zes soorten wilde paddenstoelen, mascarpone en ricotta, ze geven allemaal een frisse draai aan je favoriete pastapesto.
Romig en vol van smaak met een zachte, maar aanwezige knoflookkick. Licht pittig, subtiel zout en heerlijk smeuïg, met een frisse citrustoon die de aioli perfect in balans brengt. Een veelzijdige smaakmaker die elk gerecht naar een hoger niveau tilt!
Wauw wat een smaaksensatie is deze Le Tamerici Mostarda di Pere (Peer). Kleine schijfjes peer die heerlijk zijn op een stukje kaas.
Deze boeren biermosterd wordt op een ambachtelijke wijze bereid door Jan Bax zelf. Ze gebruiken voor de bereiding de beste kruiden en specerijen, zodat ze een product garanderen van de hoogste kwaliteit.
Een ambachtelijke mosterd met een pittige kick en romige textuur. Perfect in balans tussen friszuur en scherp, met subtiele kruidige tonen. Ideaal als smaakmaker voor vlees, kaas, dressings en sauzen. Veelzijdig en vol karakter!
Het is algemeen bekend dat pistache een van de meest typische producten van Sicilië. Deze Scyavuru is een geweldige pistachecrème voor op een kaasje of toastje