Collectie
Frisse, lichte smaak met een evenwichtige mix van moutzoetheid en een subtiele hopbitterheid. De citrusachtige tonen en bloemige hints zorgen voor een dorstlessende ervaring, terwijl de korte, milde afdronk uitnodigt tot een volgende slok.
Super Bock heeft een lichte, verfrissende smaak met subtiele mouttonen en een vleugje hopbitterheid. Het biedt een zachte afdronk met een aangenaam bloemig en licht fruitig karakter, perfect in balans en dorstlessend
Laurierblaadjes om soepen, stoofschotels en sauzen op smaak te brengen. De sleutel tot het succesvol gebruiken van laurierblaadjes in de keuken is om ze te beschouwen als een specerij in plaats van een kruid.
Frisse, lichte smaak met een evenwichtige mix van moutzoetheid en een subtiele hopbitterheid. De citrusachtige tonen en bloemige hints zorgen voor een dorstlessende ervaring, terwijl de korte, milde afdronk uitnodigt tot een volgende slok.
Super Bock heeft een lichte, verfrissende smaak met subtiele mouttonen en een vleugje hopbitterheid. Het biedt een zachte afdronk met een aangenaam bloemig en licht fruitig karakter, perfect in balans en dorstlessend
Knapperig, licht en subtiel hartig met een delicate toastachtige smaak. Een zachte hint van olijfolie en zeezout zorgt voor een authentiek mediterraan karakter, perfect als snack of als begeleider bij dips, kaas en charcuterie.
Birra Moretti L'Autentica heeft een gebalanceerd smaakprofiel: lichtzoet met tonen van graan en honing, subtiel kruidig en een zachte bitterheid in de afdronk. Het is verfrissend, soepel en ideaal voor liefhebbers van een klassieke Italiaanse lager.
Super Bock Stout heeft een rijke, volle smaak met tonen van geroosterde koffie en donkere chocolade. De lichte zoetheid van karamel en een subtiele fruitigheid maken het geheel complex. De afdronk is zijdezacht en verwarmend.
Deze Tarani Sauvignon een zeer toegankelijke Sauvignon Blanc uit Frankrijk van het type ‘huiswijn’. In de geur en smaak veel fruit: citrus, meloen en vooral exotisch fruit (mango, sterfruit). Ook subtiel wat groen van buxus.
Saffraan geeft kleur en aroma aan rijstgerechten, pasta, curry, paella en mosselen. Ideaal om de smaak van vissoepen te versterken.
Kruidnagel deze specerij past goed in stoofgerechten, wild, kruidendranken en rodekool. In de Nederlandse keuken wordt gemalen kruidnagel ook in koek gebruikt.
Kaneelpoeder meest voorkomende manier waarop kaneel wordt gebruikt is als kaneelpoeder voor het bakken van gebak, besprenkeld op koffie of thee en gewoon gemengd met honing en direct gegeten. Deze vorm wordt ook het meest gebruikt in voedingssupplementen.
Gebruik één eetlepel piri piri kruiden op 1 kilo vlees. Ook heerlijk om er (kip)gehakt mee te kruiden, voor een pittig balletje bij de borrel.
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Piri piri-saus is een complexe en veelzijdige specerij die tegelijkertijd zuur, zoet, zout en pittig is. Met andere woorden, het zal je smaakpapillen meenemen op reis.
Deze Bom Petisco tonijn in blik is een must voor in je salade, op brood of op toast. Heeft een uitstekende bron van eiwitten van grote biologische waarde met vitamines en minerale zouten,
Een ambachtelijke mosterd met een pittige kick en romige textuur. Perfect in balans tussen friszuur en scherp, met subtiele kruidige tonen. Ideaal als smaakmaker voor vlees, kaas, dressings en sauzen. Veelzijdig en vol karakter!
Deze Tarani Malbec is een zeer geliefde wijn van de klassieke Bordeaux-druif Malbec. In twee woorden te omschrijven als zwoel en zacht. Met een donkere paarsrode kleur. In de geur bakken met rijp fruit pruimen, kersen en bramen.
Ziltig, hartig en licht pittig met een subtiele mediterrane kruidigheid. De olijven hebben een volle, sappige bite en een rijke, licht zoute nasmaak die perfect in balans is met hun natuurlijke fruitigheid. Een pure, smaakvolle traktatie!
Deze Contadini La rustica rode tomatensaus 250 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei. De tomaten worden in de maanden juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.