Collectie
Lichtgele Chenin Blanc. Verleidelijk van geur, met frisse citrus en weelderige witte bloemen. Levendig, zacht en fris van smaak. De zuren en het fruit zijn goed in balans. In de afdronk heerlijk wit fruit.
Een zachte, droge witte wijn. Fris en heldergeel van kleur. De geur doet denken aan bloemetjes, limoen, vanille en iets toast. In de smaak ook wat tropisch fruit en ananas. Rond en fris. Duidelijk Chardonnay.
Tomarchio BIO The Verde is gemaakt van bronwater van de Etna, honing, munt en een infusie van groene thee.
Tomarchio BIO is gemaakt van bronwater van de Etna, en citroenen uit Sicilië.
Bereid met de infusie van de beste biologische theebladeren uit India en verrijkt door de combinatie van de meest karakteristieke Siciliaanse biologische citrussappen: de "Lemon of Syracuse BGA" en de Mandarijn van Ciaculli.
Geboren uit de infusie van de beste biologische Ceylon zwarte theebladeren en Siciliaans fruit dat meer dan enig ander alle geur en magie van de Siciliaanse zomer, perzik en meloen bevat.
De Tomarchio organic Chinotto is sprankelende biologische chinotto-drank. Geproduceerd met chinotto-extract, een bijzondere en oude citrusvrucht met een bittere en beslissende smaak. Geeft deze drank een unieke en onmiskenbare smaak.
Zoete en volle smaak, intens en fris aroma en een robijnrode kleur, een ware traktatie voor alle smaakpapillen!
Ze komt oorspronkelijk uit Ribera en is over de hele wereld bekend als "de Siciliaanse Blonde", dankzij de zeer aangename smaak en het blonde, pitloze vruchtvlees!
Voor onze BIO Mandarijn hebben we gekozen voor het sap van de "Late Mandarijn van Ciaculli", die zijn naam dankt aan het dorp waar het werd ontdekt en aan de rijpingstijd, later dan de meer gebruikelijke variëteiten.
Deze Tomarchio organic Limonata wordt alleen in deze regio verbouwd, met de hand geoogst en gekenmerkt door een sap dat rijk is aan vitamine C en citroenzuur.
Piri piri-saus is een complexe en veelzijdige specerij die tegelijkertijd zuur, zoet, zout en pittig is. Met andere woorden, het zal je smaakpapillen meenemen op reis.
Alcohol voor het aansteken van de Assador de Chourico (schaal voor Chourico)
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.
Deze Contadini La gialla gele tomatensaus 250 gram is een gele tomatensaus van handgeplukte gele tomaten. Heel mooi zuivere tomatensaus voor het maken van pasta
Granoro Linguine staat voor lekker, gezond en authentiek. Gemaakt van 100% topkwaliteit Italiaanse ingredienten en traditioneel verwerkt.
De Filetes de Sardinha zijn de klassieke sardines geserveerd in smaakvolle natuurlijke olijfolie, een fijne versie van de populaire vis, doordat de sardines ontgraat zijn hoef je ze alleen op je brood te leggen.
De Corona Blanca Vijgen- en Amandelcake, al meer dan dertig jaar handgemaakt met vijgen van het ras “Pajarero”, die zich onderscheiden door hun dunnere huid en bijzondere zoetheid, en de beste Spaanse amandelen.
Wanneer u graag lekkere, authentieke chips eet, is Hoeksche Chips een echte aanrader. Zij maken chips van duurzaam geteelde aardappelen van eigen bodem. Van deze aardappelen wordt chips gemaakt, die wij bakken in 100% natuurlijke zonnebloemolie.
De enige echte kruidenboter mix! Meng drie theelepels mix voor kruidenboter met 200 gram zachte (room)boter. Heerlijk voor bijvoorbeeld op stokbrood, toastjes of bij biefstuk
Jubileumbier (Weizen Chocolate Doppelbock). Dit bier is een stevige Weizen Doppelbock waarbij tijdens het brouwen substantieel meer chocolademout is gebruikt.
Bij het inschenken vormt zich een mooie romige licht beige/bruine schuimkraag.