Truffel, Pesto's, Mayo en crema's
Deze Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus gemaakt met olijfolie en zwarte zomertruffel gaat uitstekend op croutons, tartines, pasta en vlees- of visschotel
Deze zongedroogde tomaten van Belazu (Sun Dried tomato) is gemaakt met vegetarische kaas, olijfolie, kruiden en knoflook vermengd tot een rijke en veelzijdige pesto.
Deze klassieke pesto met basilicum van Belazu is gemaakt met pijnboompitten erin. Een traditioneel Italiaans pesto-recept gemaakt met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten en basilicum uit Veneto, een klassieke pesto.
Deze Belazu (Artisjok met truffel) is een blend van zwarte truffels uit Piemonte, artisjokken uit Puglia. Artisjokken en Parmigiano Reggiano worden subtiel vermengd met Italiaanse zomertruffels en zwarte peper voor een elegante pesto met een volle smaak.
Crema al Pistacchio mini 40 gram om van te genieten als lepeldessert of als vulling voor snoep, cake, taarten en cupcakes. Ideaal voor een eenvoudig ontbijt, bijvoorbeeld op een koekje of als vulling voor een croissant
Gegrilde en zongedroogde paprika's, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, kappertjes en citroensap worden gecombineerd om een rustieke textuur te geven die net zo perfect is voor een Frans stokbrood als voor het lepelen op kip en grillen.
Onze Belazu Rose Harissa pesto geeft echte diepte van smaak aan elk gerecht. De naam Harissa komt van het Arabische harasa, wat 'verpletteren' of 'in stukken breken' betekent.
Deze klassieke Belazu zongedroogde tomaten pesto vermengd met zoete eiken gerookte paprika. Een klassieke mediterrane zon en half gedroogde tomaten pesto vermengd met zoete eiken gerookte paprika om een pikante smaak te produceren.
Wauw wat een smaaksensatie is deze Le Tamerici Mostarda di Pere (Peer). Kleine schijfjes peer die heerlijk zijn op een stukje kaas.
Deze Scyavuru pesto Trapanese pesto met kappertjes is heerlijk voor over je verse pasta of op een toastje
Deze Scyavuru pesto Isolano met o.a kappertjes is heerlijk voor over je verse pasta of op een toastje