Delicatessen
Deze Casanova crema Balsamico truffel 180 ml is een ingedikte balsamico en heerlijk te combineren met verse Franse frietjes, pizza, geroosterde of koude vleessoorten, fruit en bij nagerechten.
Deze Druivenpitolie voor fijnproevers heeft een zachte, licht houtachtige smaak. Met de subtiele tonen van pitten, noten en boter heeft de olie een aardachtig karakter.
Deze Baci di Dama zijn heerlijke Italiaanse amandelkoekjes met chocolade. Met likeur gebakken, waardoor ze een extra lekker smaak hebben. Ook wel vrouwenkusjes genoemd
Onze Rose Harissa heeft een langzaam brandende chili-hitte, uitgebalanceerd met zoete rokerigheid die elk gerecht een echte diepte van smaak geeft.
Deze Contadini tomaten zongedroogd in olie 230 gram, van Contadini zijn lekkere Italiaanse toevoegingen. De tomaten komen daadwerkelijk uit Italië.
Deze Belazu (Artisjok met truffel) is een blend van zwarte truffels uit Piemonte, artisjokken uit Puglia. Artisjokken en Parmigiano Reggiano worden subtiel vermengd met Italiaanse zomertruffels en zwarte peper voor een elegante pesto met een volle smaak.
Streek Truffel Mayonaise met echte Truffel. Perfect bij een mooi stuk vlees. Deze mayonaise combineert ook mooi bij een broodje oude kaas, een carpaccio of een moot kabeljauw.
Proef aardbeien eens op een andere manier zoals deze witte wijnazijn met aardbei. De zoete fruitsmaak past goed bij pittige slasoorten zoals rucola of bij fruitsalades.
Deze Le Tamerici Mostarda di Fichi (Vijg) is gemaakt van zwarte Turkse vijgen. Intens krachtige en rijke smaak.
Deze Le Tamerici Mostarda di Anguria Bianca (watermeloen) heeft een krachtige smaak en doet het erg goed bij harde oude kazen
Deze Le Tamerici Mostarda di Melone (Meloen) heeft bijzondere kenmerken van fruit, zoetheid en zacht vruchtvlees.
Deze Le Tamerici Mostarda di Prugne Cotogne (Pruim) is ideaal bij zachte kazen of bij gebraden varkensvlees en eend.
Deze Le Tamerici Mostarda di Mele Cotogne (Kweepeer) heeft een intense smaak en is uitstekend te serveren bij oude harden kazen zoals Grana Padano en bij parma ham
Wauw wat een smaaksensatie is deze Le Tamerici Mostarda di Pere (Peer). Kleine schijfjes peer die heerlijk zijn op een stukje kaas.
Deze zoetzure crema balsamico dadel en vijgen met dadelsiroop en vijgenextracten. Bijzonder geschikt voor het verfijnen van sauzen, saladedressings (zelfs kinderen houden zo van salade!) en nagerechten. Gebruik ook bij een kaasplankje.
Deze Cravanzina formaggio is een zachte ronde kaas (koe, schaap en geitenkaas) gepasturiseerd.
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.
Deze volfruitig Framboos balsamico azijn, stemmig in het zurenspel met grote vruchtzoetheid. De topfavoriet bij (zomerse) salades.
Deze Royal Blue kaas is een product uit Nederland. Ambachtelijk gemaakt met een rijke smaak, pikant met een klein zoetje. Met de grote kristallen is deze krachtige kaas een must voor de echte liefhebber.
Deze Spaanse olijfolie met Toscaanse kruiden is heerlijk om bijvoorbeeld als brooddipper te gebruiken of over salades.
De Crema balsamico classico is een klassieke Balsamico Crema met evenwichtige zoeten en zuren. Te gebruiken voor het afronden van diverse sauzen, dressings of verschillende gerechten.
Deze Cascina Stella picolo al Barbera is een salami van hoge kwaliteit. Deze salami wordt gekruid met Barbera van zijn eigen wijngaarden en bekroond met gemalen in een vijzel peper en knoflook.
Deze Cascina Stella (al Finocchio) Venkel komt direct uit de Piemonte van Cascina Stella venkelworst Smeuïg van smaak, licht gepeperd. Heerlijk bij een Sangiovese of Grechetto.
Deze Cascina Stella (Cinghiale) Wild Zwijn worst komt uit Piemonte van, bereid met het vlees van wildzwijn. Iets sterker van smaak dan gewoon varken, licht gepeperd. Heerlijk bij een Sangiovese of Grechetto.